Στα χειρότερα μας, οι καλύτεροι τους.

Ξέρετε πώς σε αυτό το site , παλεύουμε, να τα αναφέρουμε όλα. Όπως λοιπόν κάνουμε κριτική ή σχολιάζουμε αρνητικά για μια κακή εμφάνιση της ομάδας, έτσι να πούμε και κάτι σε γενικότερο πλαίσιο εξίσου σημαντικό.

Σε μια ΚΑΚΗ χρονιά – τουλάχιστον από άποψης θεάματος και ποιότητας – που η ομάδα δεν αλλάζει τρίτη ή τέταρτη μπαλιά στο γήπεδο , από πλευράς τραυματισμών , τερμάτων και σκόρερ, κατοχής της μπάλας και άδειων κερκίδων με τον σύλλογο να ΜΗΝ κάνει καμία προσπάθεια για να έρθει ο κόσμος , η Ξάνθη παραμένει όγδοη. Από την άλλη ομάδες με περισσότερο κοινό ( όπου γίνονται προσπάθειες σαφείς με social media και φτηνά εισιτήρια, σχολικά πακέτα κτλ…) , ομάδες που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ για βαθμούς και –υποτίθεται- φρεσκάδα λόγω ετών στην Σούπερ Λίγκα ΒΛΕΠΟΥΝ την πλάτη μας. Δεν το λέμε σαν κάτι φοβερό, αλλά στα χειρότερα μας…οι καλύτεροι τους.

Παίζει ο ΟΦΗ με τον ΑΟΞ, , ούτε φάση ο ΟΦΗ σε κλίμα ΤΕΛΙΚΟΥ. Παίζει ο ΠΑΣ με  τον ΑΟΞ, αντίστοιχα. Παίζει η ΑΕΛ με την Ξάνθη, αντίστοιχα. Δεν υποτιμούμε αυτές τις ομάδες, πώς να τις υποτιμήσεις άλλωστε , αλλά αντιλαμβανόμαστε πώς έχουμε ανεβάσει τον πήχη ψηλά -και…καλά κάναμε– ως οπαδοί και μέσα και παρατηρούμε πώς υπάρχουν τα χειρότερα. Να ΜΗΝ τα πιάσουμε ποτέ αυτά τα χειρότερα και να ΚΛΕΨΟΥΜΕ το πάθος τους για γεμάτες κερκίδες, άσχετα αν για τους Χ,Ψ λόγους μπορεί κάποιες φορές να μην το καταφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *