Θα «φουσκώσει» ΞΑΝΑ ο Κόσυνθος , πού θα πάει…

Έχουμε ζήσει το παλιό γήπεδο με μέσους όρους που τρομάζουν. 10.000 κόσμος ανά αγωνιστική και μια ουρά μισή ώρα να μπεις μέσα. Έχουμε ζήσει την ΠΑΡΑΚΜΗ στο παλιό το γήπεδο και τα τελευταία δυο χρόνια με τα 1000 άτομα ανά αγώνα. Έχουμε ζήσει την οπαδική ανάταση των πρώτων χρόνων στο νέο γήπεδο και τα sold out στα διαρκείας. Σώσαμε την ομάδα, το 2009 , το 2014, μπήκαμε μπροστά στα δύσκολα , ακόμα στο «τριφύλλι», στην Αρκαδία, στο Περιστέρι, θυμούνται πώς ΚΟΧΛΑΖΑΝ τα Πηγάδια στα ιστορικά εκείνα παιχνίδια σωτηρίας. Έχουμε δει την Μίντλεσμπρο, την Ντιναμό, την Σταντάρ Λιέγης. Ζούμε πλέον την απόλυτη ΠΑΡΑΚΜΗ, την μεγαλύτερη ΦΘΟΡΑ με τα 1100 εισιτήρια μέσο όρο , όμως οι βάσεις υπάρχουν. Να το ξέρετε αυτό, δεν θα ξεκινήσουμε από το μηδέν. Η ΜΑΓΙΑ υπάρχει.

Θα τον «φουσκώσουμε» …ξανά τον Κόσυνθο. Στον διάβα του θα παρασύρει πολλούς που λένε πράγματα τα οποία η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ επιβάλλει κάποια στιγμή να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ. Και άλλοι ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ με εμάς και είδαμε το μέλλον τους.

Θα «ξανακοκκινίσει» η πλάση , το υποσχόμαστε εμείς στους εαυτούς μας. Στα «τσιμέντα» γεννηθήκαμε, στα «τσιμέντα» θα συνεχίσουμε να  υπάρχουμε. Θα βιώσουμε ότι είναι να …βιώσουμε τις επόμενες ημέρες, αλλά ΔΕΝ θα ξεχάσουμε ΤΙΠΟΤΑ. Και με αυτό το δεδομένο θα ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ στο μέλλον της ΑΟΞΑΡΑΣ ΜΑΣ. Με σκοπό να «φουσκώσουμε» τον Κόσυνθο. Και θα το πετύχουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *