Θίχτηκε ο εγωισμός τους, το οπαδικό «είναι» τους…

Δεν έχει σημασία αν είναι 50-100-200. Οπαδοί είναι. Αυτό που πρέπει να καταλάβει η ομάδα μας. Ο οπαδός, αυτός που ακολουθεί τον σύλλογο μέσα-έξω, είναι ΕΝΑ με αυτόν. Τον αισθάνεται ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Χάνει η ομάδα ; Δεν μιλιέται αυτός. Κερδίζει η ομάδα ; Πάει για μπίρες και η εβδομάδα πάει εξαιρετικά.

Όλα αυτά με έναν γνώμονα. Να ΜΗΝ του θίξεις…το «σπίτι» . Φρόντισαν όμως ώστε να τον βγάλουν από την κερκίδα του. Όλο αυτό τους πήγε…πίσω. Το ένα βήμα που παλεύουμε να κάνουμε με τα ελάχιστα εφόδια που διαθέτουμε ώστε να σπρώξουμε το κοινό να ακολουθήσει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ σύνδεσμο της πόλης μας που ασχολείται με τον ΑΟΞ, έγινε δέκα βήματα πίσω.

Είναι φανερό πώς η επόμενη ημέρα – που όλοι μας περιμένουμε – θα φέρει ΦΡΕΣΚΑΔΑ, άλλον αέρα , την διάλυση κάθε τι «πεπαλαιωμένου» εντός της ΠΑΕ και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ …όρεξη για ΔΟΥΛΕΙΑ. Δικαιολογίες για τους χιλιάδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να ΜΗΝ βρίσκουν , κάποιοι. Αυτά είναι αστειότητες. Όταν μια ομάδα ΘΕΛΕΙ να προστατέψει το γήπεδο της , ΜΠΟΡΕΙ και το ΠΡΑΤΤΕΙ.

Στην αναμονή της επόμενης ημέρας, αποτελέσματα…ΤΩΡΑ απέναντι σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Αυτοί που εύχονται υποβιβασμό με σκοπό την τιμωρία της ομάδας μας…δεν έχουν καταλάβει πώς θα ΔΙΑΛΥΣΕΙ τα πάντα γύρω της. Η όρεξη υπάρχει. Ας είμαστε στην μεγάλη κατηγορία και η αρχή της νέας κατάστασης να γίνει με βάση αυτήν την πραγματικότητα. Όχι ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *