Ο…Μάιος είναι κοντά και βλέπουμε .

 • Γέμισε απογοήτευση τον κόσμο η στάση της ΠΑΕ στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Το θέμα όμως ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ το ματς με τον “δικέφαλο του βορρά”. Είναι η όλη εικόνα της την τελευταία τριετία στο θέμα των εισιτηρίων η οποία πλέον έχει αυτά τα αποτελέσματα.
 • Παρακολουθούμε ΟΛΕΣ τις ομάδες στην Σούπερ Λίγκα και τον τρόπο που αυτές επιλέγουν να διαθέσουν τα εισιτήρια στους φιλάθλους τους. Αυτό που συμβαίνει στην Ξάνθη είναι κάτι το μοναδικό. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα από την στιγμή που ΔΕΝ υπάρχει καμία διαφήμιση της ομάδας στην πόλη , ακόμα και στην Θράκη κατ’επέκταση. Μαγαζί – “γωνία” που “μοιάζει” να μην ενδιαφέρεται για την έξωθεν εικόνα του . Πλέον το “μοιάζει” δεν υφίσταται. Είμαστε σίγουροι για αυτό.
 • Δεν μπορεί στο 2019 να ΜΗΝ διαθέτεις SOCIAL MEDIA, ειδικά από την στιγμή που ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ομάδες στον πλανήτη το θεωρούν αναγκαίο , παρά το γεγονός πώς ούτως η άλλως το γήπεδο τους θα γεμίσει. Πόσο μάλλον εμείς που πλέον γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Πώς άλλωστε θα προσεγγίσεις την νεολαία σου σε ένα τραγικό Ελληνικό ποδόσφαιρο ;
 • Δεν μπορεί στο 2019 να ΜΗΝ ακούγεται η ομάδα στην πόλη. Μια εθελοντική προσπάθεια 2-3 ανθρώπων από τα ΜΜΕ που και αυτοί απογοητεύονται, εθελοντική προσπάθεια των οπαδών Xanthifans που φέρανε τον Σύνδεσμο στο Κέντρο της πόλης. Καμία βοήθεια από εκεί και πέρα, καμία εξέλιξη.
 • Δεν μπορεί να ΜΗΝ υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς για τα Πηγάδια. Παρά ταύτα στο ματς με τον ΠΑΟΚ υπήρξαν, για να ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό και ΜΟΝΟ αυτό αποτελεί μια ακόμα αιτία που μας κάνουν να διερωτώμεθα τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν οι διοικούντες της ομάδας και με ΠΟΙΟΥΣ σκοπούς.
 • Παράλληλα δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στον τρόπο που κινήθηκαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ενόψει ΠΑΟΚ. Υπόσχεση πώς ουδείς οπαδός του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στις κερκίδες της Ξάνθης , αλλά αυτό είναι τουλάχιστον αστείο να μπούμε στην διαδικασία να αναφέρουμε αν ισχύει γιατί είδαμε όλοι τι συνέβη. Μην λέμε – ψέμματα- μεταξύ μας πώς δόθηκαν διαρκείας σε οπαδούς του ΠΑΟΚ, αυτά να ήταν πόσα ; 200-300 ; Παραπάνω αποκλείεται. Χώρια οι απειλές που δέχτηκε μερίδα μεμονωμένων φιλάθλων από αυτούς του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια στις κερκίδες Γεωργουδάκη και Οικογενειακή ( πρώην οικογενειακή, πλέον είναι άδεια ως επί το πλείστον ) .
 • Δεν θα βάλουμε καν στην διαδικασία την αλλαγή θέσεων στους οπαδούς της ομάδας. Στην ουσία η δικαιολογία “σώσαμε τους Ξανθιώτες από βέβαια επεισόδια” μετατρέπεται στο “γεμίσαμε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ το γήπεδο, κανονίσαμε να ΜΗΝ έρθουνε Ξανθιώτες” . Να τα λέμε όλα.
 • Πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα 4-5 ημερών χωρίς να γράψουμε τίποτα. Ο θυμός καλύτερα να ΜΗΝ βγαίνει στον γραπτό λόγο και…ναι, είμαστε εξαιρετικά εκνευρισμένοι με τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στα Πηγάδια. Το θεωρούμε ΝΤΡΟΠΗ για την ιστορία του συλλόγου.
 • Φτάνουμε στο ματς με την ΑΕΚ που η ομάδα πράττει το ΙΔΙΟ. Δυο κερκίδες στους αντιπάλους, ΜΟΝΟ τα διαρκείας για την Ξάνθη. Η ίδια ΠΑΡΑΞΕΝΗ και γεμάτη  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ πολιτική. Ψάχνουμε το σίγουρο και γρήγορο κέρδος με τα εισιτήρια στους “κιτρινόμαυρους” ; Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία να κυνηγήσουμε φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο γιατί ΔΕΝ έχουμε τέτοιο άτομο σε αυτήν την θέση και δεν υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση για κάτι τέτοιο; Τελευταία φορά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θυμόμαστε διάθεση να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο ήταν στο μπαράζ του Βόλου. Στο οποίο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ήταν οι οπαδοί της ομάδας μας. Αυτοί τρέξανε, αυτοί παίξανε τον μεγαλύτερο ρόλο στο να σωθεί η ομάδα.
 • Συμπέρασμα. Ο Μάιος είναι κοντά. Οι αλλαγές είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα από τούδε και στο εξής. Καταφέραμε να θέσουμε το αγωνιστικό σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Ξύσαμε τον πάτο ; Όχι, κάτι παραπάνω. Τον “τρυπήσαμε”. Δεν υπάρχει γυρισμός για την ομάδα , αν θέλει να έχει μέλλον. Αν θέλει απλά…να ψάξει ένα γρήγορο κέρδος και όπου πάει, έχει- δεν έχει – έναν ακόμα χρόνο ζωή. Δεν έπεσε φέτος ; Θα πέσει σε 1-2 χρόνια.  Μέχρι τότε πάντως, με αυτήν την πολιτική, στήριξη δύσκολα να βρει ξανά.
 • Μια ερώτηση ΜΟΝΟ : Πώς μέχρι το 2016 δίναμε ΜΟΝΟ το πέταλο στους αντιπάλους, ενίοτε …ούτε αυτό , φτάνοντας στο σήμερα που δίνουμε ΔΥΟ κερκίδες και στα μεμονωμένα ΜΙΚΡΑ ματς βάζουμε κόσμο ΜΟΝΟ σε μια κερκίδα ! Όλα αυτά τι αποδεικνύουν ; Μια πολιτική που θυμίζει …75αρηδες σε ταξίδι στην Ευρώπη με ΚΑΠΗ που θα κάνουν τα τυποποιημένα, ότι προβλέπει το πρόγραμμα του ΚΑΠΗ δηλαδή. Χωρίς εκπλήξεις, χωρίς “τρελίτσες” για να μιλήσουμε και την παλαιότερη γλώσσα της ομάδας στις ανακοινώσεις .
 • Θα παίξει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο ο Μάιος. Τεράστιο. Εκεί θα φανεί τι και πώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *