Σωστή η αποχή, αλλά την ομάδα ΔΕΝ θα την χαρίσουμε σε κανέναν. Γυρίστε !

ΜΟΝΟ οι Xanthifans έχουν το ΑΠΟΛΥΤΟ δικαίωμα να κάνουν ΚΡΙΤΙΚΗ. ΜΟΝΟ οι Xanthifans έχουν το ΑΠΟΛΥΤΟ δικαίωμα να αισθάνονται ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ από διάφορα γεγονότα τα οποία ΔΕΝ έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι. ΜΟΝΟ οι Xanthifans έχουν το ΑΠΟΛΥΤΟ δικαίωμα να εκφέρουν άποψη γιατί γνωρίζουμε πώς ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ από κοντά και ΔΕΝ μας στέλνουν προσωπικά μηνύματα για πράγματα που έχουμε γράψει χιλιάδες φορές ρωτώντας τα ίδια. ΜΟΝΟ οι Xanthifans ΤΡΕΞΑΝΕ για την ομάδα όταν αυτή στα ΔΥΣΚΟΛΑ έμενε ΜΟΝΗ. ΜΟΝΟ οι Xanthifans έχουν δεκάδες λόγους να ψάχνουν με αγωνία για την επόμενη ημέρα γιατί χρειάζονται ΣΤΗΡΙΞΗ ώστε να ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ .

Η ΑΠΟΧΗ τους εισακούσθηκε. Φάνηκε. Έκανε «ΜΠΑΜ». Το γήπεδο με την ΑΕΚ ήταν σχεδόν γεμάτο από ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ελάχιστοι Ξανθιώτες στην Β1, ακόμα πιο ελάχιστοι στην Α1 , στις κερκίδες Γεωργουδάκη και Οικογενειακή οι περισσότεροι ήταν φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων». Εκεί ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. Να βλέπουμε τους φιλοξενουμένους να κάνουν ΠΑΡΤΙ στην κερκίδα γιατί το θέλουν κάποιοι γιατί «λένε» γεμίζουν…τα ταμεία ! Ευχαριστούμε, κύριοι ! Και η ομάδα που παίζει ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ; Που πήγε ο κόσμος μας ; Γιατί δεν έρχεται ; Αυτό ΔΕΝ σας νοιάζει ; Φυσικά και όχι. Μεγάλο ΘΥΜΑ είναι το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ και ΜΟΝΟ.

Γυρίστε γήπεδο στο ματς με τον Απόλλωνα. Οι Xanthifans ΔΕΝ έρχονται γήπεδο για ΚΑΝΕΝΑΝ Επιτρόπου, ΚΑΝΕΝΑΝ Πιαλόγλου, ΚΑΝΕΝΑΝ Πανόπουλο. Όλοι περαστικοί είναι . Η ομάδα ΜΕΝΕΙ και η ψυχή τους ξέρει πώς νοιώσανε, έστω αυτοί οι 50-60 που απέμειναν να ακολουθούν ( να τους βοηθήσουν να ξαναγίνουν 300 ) , όταν δεν βρέθηκαν στο γήπεδο. Είμαι και ήμουν ΥΠΕΡ της αποχής, θεωρώ πώς βοήθησε να ηρεμήσουν τα πράγματα, ίσως και να ακουστείτε. Με κάποια πρόσωπα εκεί δεν ξέρουμε αν έχει «χαίρι», περιμένουμε άπαντες τι θα γίνει στο μέλλον. Πλέον ΔΕΝ υπάρχει γυρισμός. Γήπεδο με Απόλλωνα για εσάς, τους πατεράδες σας που σας φέρνανε γήπεδο, για την φανέλα, για το γαμώτο πώς θα είμαστε εκεί !

H επόμενη ημέρα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σας έχει ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΜΟΝΟ ΑΟΞ. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *