Δεν θα αφήσουμε την ομάδα, τώρα. Πάμε Πηγάδια να πάρουμε το ματς και βλέπουμε.

Το εύκολο είναι να αρχίσουμε αφορισμούς. Εμείς από εδώ το κάνουμε καιρό τώρα. Έχουμε πολλά να πούμε , να γράψουμε , να κάνουμε κριτική στους πάντες. Και γνωρίζουμε πώς έχουμε χίλια δίκια. Όπως όμως βλέπουμε όλη η Ελλάδα – είτε διαδικτυακά είτε στα ραδιόφωνα- είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ομάδας μας. Θέλουν να μας ρίξουν και εμείς ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ σε όλα τα παραπάνω με την στάση μας.

Είναι ΦΟΒΕΡΟ όμως και αυτό πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις, πώς ακόμα και σε ομάδες που έχουν την ίδια πορεία με εμάς , υπάρχει ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Στον ΠΑΣ Γιάννινα, που έγιναν σχεδόν αντίστοιχα πράγματα με τον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, ΔΕΝ παρατάνε την ομάδα τους, το παλεύουν, γεμίζουν το γήπεδο, φυσικά βοηθάει και η διοίκηση τους σε αυτό με ποσταρίσματα συνεχή στο Facebook και το Instagram. Εδώ, στην Ξάνθη ΜΑΣ, την δουλειά την κάνουμε είτε οι δημοσιογράφοι είτε οι οπαδοί. Σκληρή πραγματικότητα.

Ναι αλλά στο γήπεδο ΔΕΝ πάμε ΟΥΤΕ για τους διοικούντες, ούτε για κανέναν άλλον. Πάμε για την φανέλα μας, για την παράδοση μας, για αυτό που τρελαινόμαστε να ασχολούμαστε. ΔΕΝ θα μας ρίξει κανένας, πάμε να κερδίσουμε ακόμα έναν ΠΟΛΕΜΟ για ΕΜΑΣ και ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Ούτε καφενειακά πράγματα, ούτε μεγάλες κουβέντες, ούτε τίποτα. Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΡΗ στο Χαριλάου, είναι η σειρά για ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ. Μέχρι τότε όμως πάμε να ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ακόμα έναν πόλεμο.

Πόλεμο που κερδίσαμε στο Χαριλάου το 90′ με τον Ηρακλή (φώτο), στον Βύρωνα, στο Καυταντζόγλειο, ξανά στο Χαριλάου. Kαλούμε την διοίκηση να μεριμνήσει για το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα και για το ταξίδι της τελευταίας αγωνιστικής στο Χαριλάου που θα χρειαστεί το «Χ». Όπως κάνουμε εύκολη την παρουσία των «μεγάλων» ομάδων στην πόλη μας, έτσι και εμείς να είμαστε εκεί που πρέπει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *