Ένας ΑΟΞΑΡΑΣ από το Διδυμότειχο που…μας τρέλλανε .

Λίγο πολύ γνωριζόμαστε – δυστυχώς η ευτυχώς – όλοι μας. Οι εποχές που το γήπεδο φιλοξενούσε 5,000-10,000 κόσμο,  δεν υπάρχουν πια. Μείναμε 1000-1500 νοματαίοι, με μέρος αυτών τουλάχιστον ως προς τα  ονόματα , υπάρχουν σχέσεις. Είτε προσωπικές είτε στον μεγαλύτερο βαθμό διαδικτυακές. Ξέρουμε ποιοι ασχολούνται μεμονωμένα, ποιοι σχολιάζουν , ποιοι παρακολουθούν, ποιοι μας διαβάζουν .

Υπάρχει ένα όνομα όμως που μας έκανε μεγάλη εντύπωση καθώς ούτε Ξανθιώτης μας έμοιαζε, ούτε τον γνωρίζαμε “φατσικά”.  Γιώργος Γουδουσάκης, καταγωγή Διδυμότειχο , διαμονή στην Γερμανία. Οπότε και παίρνοντας το θάρρος μάθαμε δυο πράγματα που έχουν ενδιαφέρον.

“Ξάνθη έγινε επειδή είμαι Θρακιώτης και αγαπάω τον τόπο μου υποστηρίζοντας τον. Είναι η κοντινότερη στο Διδυμότειχο πόλη που έχει ομάδα Α Εθνικής και εγώ μια ζωή τον εαυτό μου τον θυμάμαι να υποστηρίζει την ομάδα . Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις με έχουν κρατήσει εκτός Ελλάδας αρκετά χρόνια τώρα, αλλά ΟΝΕΙΡΟ μου είναι να παρακολουθήσω παιχνίδι της από κοντά στο Arena που μέχρι τώρα δεν το έχω καταφέρει λόγω των συνθηκών που σας ανέφερα.

Το ματς που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν το Ξάνθη-Ολυμπιακός 2-1 με την γκολάρα του Λαμπριάκου και από τότε η αγάπη έγινε λατρεία για την ομάδα μας. Έχω έρθει μόνο μια φορά στην Ξάνθη δυστυχώς σε μη ποδοσφαιρική περίοδο βγάζοντας φωτογραφίες στο parking του γηπέδου με τους αθλητές μας, την περίοδο 2010-2011. Που θα πάει; Θα έρθω σύντομα, του χρόνου ελπίζω με την ομάδα μας ψηλά. Εύχομαι στον κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο, ξέρω πόσο αγαπάει την ομάδα, το παρακολουθώ κάθε μέρα. 

Εννοείται πώς στα μαθητικά μας χρόνια , ακόμα και τώρα, “έτρωγα δούλεμα” για την επιλογή μου να γίνω Ξάνθη από συμμαθητές και συναδέρφους που υποστηρίζουν τις “μεγάλες” ομάδες. Ένα πράγμα τους απαντούσα. “ΑΟΞΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ” .”

Τα φιλιά μας στους Ξανθιώτες που υποστηρίζουν το “τέως ΠΟΚ” και τους Θεσσαλονικείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *