Συνεχίζουν την οργανωμένη αποχή και περιμένουν πράξεις

H αποχή ήταν απόφαση Γενικής Συνέλευσης. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τον μοναδικό οργανωμένο οπαδικό φορέα της πόλης μας που σχετίζεται με την ΜΕΓΑΛΗ μας ομάδα η συγκεκριμένη κατάσταση θα συνεχιστεί ΚΑΙ για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής. Δείχνουν διατεθειμένοι να ΜΗΝ κάνουν ΒΗΜΑ πίσω στα αρχικά λεγόμενα τους, κρατούνε την ίδια στάση ΧΩΡΙΣ να “απαγορεύουν”…σε κανένα τους μέλος να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Δεν θα υπάρχει όμως οργανωμένη κερκίδα, όπως την συνηθίσαμε και παράλληλα ούτε πανό, φωνές κτλ που αντιστοιχούν σε έναν σύνδεσμο ποδοσφαιρικής ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο πώς περιμένουν ΠΡΑΞΕΙΣ, είναι ξεκάθαρο πώς η στάση τους είναι ΤΙΜΙΑ από την μια πλευρά καθώς διαχειρίζονται οι ίδιοι τους ένα κομμάτι που το ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ με πόνο ψυχής , οι ίδιοι τους ΜΟΝΟ ξέρουν πώς αισθάνονται μετά από όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και με το γεγονός πώς τα τελευταία τρία χρόνια ΕΥΚΟΛΑ δίνονται δυο κερκίδες στους αντιπάλους  δίχως να γίνεται ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να φέρουμε δικό μας κόσμο στο γήπεδο ( όταν επί τρία χρόνια ΔΕΝ υπάρχει λεωφορείο για παράδειγμα με μετάβαση στα Πηγάδια τις ώρες των αγώνων αλλά για να “εξυπηρετηθεί” ο ΠΑΟΚ υπήρξαν) .

Από την άλλη πλευρά μπορεί κάποιος να αναφέρει πώς στα δύσκολα ΔΕΝ δίνουν το παρόν σε μια κρίσιμη ιστορικά αναμέτρηση, αλλά ΠΟΙΟΣ να το πει αυτό σε ανθρώπους που έχουν ταξιδέψει με την ομάδα σε ΟΛΗ την Ελλάδα και μπήκαν ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ στις δυο ΚΡΙΣΙΜΕΣ στιγμές του 2009-2010 και 2013-2014 ; Όταν λέμε ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ, να ξέρετε πώς το εννοούμε …

Να τελειώσει αυτή η σεζόν, να σωθεί η ομάδα -γιατί είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για το μέλλον της να σωθεί η ομάδα και θα αναπτύξουμε σε επόμενο άρθρο τους λόγους – και η επόμενη ημέρα να περιλαμβάνει ΚΑΙ τους Xanthifans και ΣΥΝΟΛΙΚΑ την κερκίδα της Ξάνθης στα σχέδια των ανθρώπων της. Με άδειο γήπεδο ΔΕΝ προχώρησε ΚΑΝΕΙΣ. Και το θέμα ΔΕΝ είναι να το γεμίσουμε ΤΩΡΑ. Αλλά να έχουμε ΚΟΣΜΟ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο είτε στην πρεμιέρα , είτε στην πέμπτη, είτε στην όγδοη αγωνιστική. Όχι να γνωριζόμαστε ο ένας με τον άλλον με τα ονόματα μας…

Τις πράξεις ΔΕΝ τις περιμένουν για φέτος, η χρονιά τελείωσε. Οι πράξεις ακούγονται χρόνια τώρα, αλλά δεν έρχονται όχι μόνο για αυτά τα παιδιά αλλά και για όλη την πόλη ώστε να την προσεγγίσουμε όπως επιβάλλεται στην μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα. Έχει απομονωθεί και δεν το εννοούμε βάση απόστασης.

Την Κυριακή -πάντως- αυτοί που θα είναι στο γήπεδο θα την ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ με ΟΛΟΥΣ τους τρόπους. Για τον Δημόκριτο, για το σήμα, την φανέλα, την ιστορία της, τις προσπάθειες όλων μας. Ο ΑΟΞ ΔΕΝ είναι πρόσωπα. Τα πρόσωπα όμως επιβάλλεται να αλλάξουν πράγματα. ΚΑΙ είναι το ΤΕΛΟΣ των Ευχών. Τελείωσαν τα μακάρι. Πλέον επιβάλλεται. Αν θέλουμε να αλλάξουμε την ρότα του συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *