Με αυτόματο πιλότο πήγαμε φέτος !

 • Από τις δηλώσεις του το αντιλήφθηκε και ο πλέον άσχετος ότι η ομάδα τα τελευταία χρόνια βαδίζει έχοντας τον αυτόματο πιλότο στην διοίκηση της. Από το 2016 είχε ο Πανόπουλος να έρθει σε αγώνα πρωταθλήματος και στην ουσία ο Παπαδημητρίου ( στο αγωνιστικό) παρέα φέτος με τον Τσαλίκη (γενικός αρχηγός) και τους Επιτρόπου-Πιαλόγου στα διοικητικά τρέχανε την ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος αυτό που δούλευε ξεκάθαρα – εκτός από τις πληρωμές – ήταν η πώληση του Συλλόγου.
 • Όταν ακούς τον μεγαλομέτοχο να αναφέρει : “Βαρέθηκα”, “τρία χρόνια τώρα θέλω να φύγω”, “κουράστηκα , πάνε 28 χρόνια” , στο τέλος μόνο που δεν τον λυπάσαι. Εχτές αυτήν την εικόνα μας έδωσε να καταλάβουμε. Καταβεβλημένος από το ποδόσφαιρο . Έχω ένα χωράφι – γωνία – 200 στρέμματα, ψάχνω να το πουλήσω, αγοραστής να δώσει τα λεφτά που ζητάω ΔΕΝ υπάρχει ( ή κάτι γίνεται τώρα) αλλά ΔΕΝ θα το δώσω και “κοψοχρονιά”.
 • Ειπώθηκαν ΠΟΛΛΑ ψέμματα φέτος που έκαναν ΚΑΚΟ στον σύλλογο. Το μεγαλύτερο ήταν από τους κ.κ Καραπαπά και Κούγια που περάσανε στο κοινό με δηλώσεις τους και μέσω των ΦΙΛΙΩΝ ΜΜΕ πώς η Ξάνθη έχει ΗΔΗ πουληθεί σε εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη. Το αρνητικό της υπόθεσης ΔΕΝ ήταν το συγκεκριμένο ψέμα, αλλά το γεγονός πώς ο μεγαλομέτοχος ΔΕΝ μπήκε καν στην διαδικασία να απαντήσει ! Δείγμα της κούρασης και της σιχαμάρας του απέναντι στον συγκεκριμένο χώρο.
 • Αν είχε ΠΟΥΛΗΘΕΙ η ομάδα στον Πόντιο, υπήρχε περίπτωση να ΜΗΝ έβρισκε ΜΙΑ -έστω- “γλάστρα” να κάνει την διοίκηση ; Μιλάμε για τον Σαββίδη. Όχι για ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου.
 • Και τι ; Θα κρατούσε με το…ζόρι τον Πανόπουλο των 30 ετών στο ποδόσφαιρο υπό μορφή ομηρίας ; Τον Πανόπουλο που ΟΛΟΙ ξέρουμε ;
 • Ακόμα κάτι πολύ χειροπιαστό. Πήρε ο Σαββίδης τις μετοχές της Ξάνθης, ας πούμε. 15 εκατομμύρια Ευρώ, λέω εγώ την πιθανή τιμή. Και τι; Ρίσκαρε τον υποβιβασμό της κερδίζοντας την με 0-3 στα Πηγάδια ενώ την άλλη εβδομάδα “κοκοκο” στην Λάρισα με τον Κούγια ; Λίγο αστεία δεν είναι όλα αυτά ;
 • Η πραγματικότητα είναι η εξής. Οι μετοχές της Ξάνθης ανήκουν σε αυτόν που όλοι μας γνωρίζουμε τριάντα χρόνια τώρα. Τον Πανόπουλο. Ο οποίος θέλει να αποχωρήσει…από χτες.
 • Υπάρχει διάδοχη κατάσταση ; Πιθανόν κάτι να υπάρχει γιατί διόλου τυχαία ανέφερε χτες “ίσως φέτος, ίσως και του χρόνου”. Μακάρι να υπάρξει . Κανείς δεν θέλει με το ΖΟΡΙ να μένει κάπου, σε μια πόλη, σε μια σχέση, σε έναν σύλλογο.
 • Τι κάνει στο εξής ; Κρατάει στην συντήρηση μια ομάδα με στόχο την διατήρηση της στην Super League με στόχο την πώληση της με την μεγαλύτερη αγοραστική αξία. Με μια διοίκηση – πεπαλαιωμένη ηλικιακά, “γερόλυκοι”,  που ΑΥΤΟΣ εμπιστεύεται και ΔΕΝ θα ρισκάρει να την αλλάξει με φρέσκα πρόσωπα. Ξέρετε γιατί ; Γιατί και ΑΥΤΟΙ τον αγαπούν, ΠΑΙΖΟΥΝ για αυτόν. Έχουν γαλουχηθεί ΜΑΖΙ ΤΟΥ στα καλά και το σέβονται. Ξέρει πώς ΔΕΝ θα τον πουλήσουν.
 • Αυτό φυσικά και ΔΕΝ έχει ΟΡΑΜΑ, ρεαλιστικούς στόχους, ΚΙΝΗΤΡΟ. Κάνει ΚΑΚΟ στην ομάδα ως προς την εξέλιξη της. Μια ομάδα επιβάλλεται να εξελίσσεται. Στην Ξάνθη μείναμε στο 2014. Τέσσερα χρόνια πίσω. Ομάδα χωρίς κοινωνική δικτύωση, ΑΠΟΜΑΚΡΗ σε ΟΛΑ από την πόλη. Ματς σωτηρίας χτες με 1200 νοματαίους.
 • Την αγαπάει την ομάδα, ουδείς normal το αμφιβάλλει. Όντως θα έρθει κάτι καλό στην επόμενη ημέρα, αν υπάρξει. Για να δώσεις τα λεφτά που απαιτούνται ώστε να πάρεις ένα μαγαζί – γωνία, είσαι από ψηλά “ταβάνια” οικονομικά. Δεν παίρνεις μια ομάδα με μηδέν Ευρώ , χρεωμένη , ώστε να είσαι χτεσινός.
 • Το θέμα είναι να τελειώσουν όλα σύντομα. Γιατί όσο βαδίζουμε με αυτόν τον τρόπο, ΔΕΝ πάμε πουθενά…
 • Τι αποδείχτηκε φέτος ; Πώς ο οργανισμός ΑΟΞ έχει αποκτήσει ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ, φανέλα και ΚΥΡΙΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟ. Χρόνο με τον χρόνο όμως -όσο δεν εξελισσόμαστε- αυτά θα μειώνονται ως προς τα ποσοστά τους. Η χειρότερη Ξάνθη EVER – μαζί με την ομάδα του 2003-2004 του Καραγεωργίου που είχε κάτι Χιλιανούς και κάτι Καγκιούζηδες, Μπούντισα, Καλλιμάνηδες- ΕΣΩΣΕ την κατηγορία.
 • Η καλύτερη τι θα μπορέσει να κάνει ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *