Ομάδα και πόλη να ξαναγίνουν ΕΝΑ!!!!

Η φετινή χρονιά φτάνει στο τέλος με ανάμεικτα συναισθήματα. Ανακούφισης και χαράς για την νίκη και την παραμονή , λύπης και στενοχώριας για τον τελικό απολογισμό.

Εκείνο όμως που με πονά περισσότερα από όλα είναι η αποξένωση της ομάδας από την πόλη. Τριάντα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην μεγάλη κατηγορία, επιτυχίες και αποτυχίες, καταξίωση και απαξίωση , αμέτρητοι ποδοσφαιριστές βγαλμένοι από τα σπλάχνα του Συλλόγου και ο τελικός απολογισμός, σήμερα 21 Απριλίου του 2019, είναι πενιχρός που δημιουργεί έντονους προβληματισμούς.

Η ενασχόλησή μου με όλα όσα απασχολούν τον ΑΟΞ είναι έντονη . Είτε από την πλευρά του απλού φιλάθλου, είτε του αρθρογράφου και του συνεργάτη με αθλητικά ραδιόφωνα, προκειμένου να ακούγεται παντού το όνομα της πόλης και της ομάδας. Είναι η καθημερινότητά μου, η χαρά μου, η λύπη μου, είναι η ομάδα που μου προσφέρει έντονα συναισθήματα. Είναι η ομάδα της πόλης μου.

Αυτή την ομάδα , είμαστε υποχρεωμένοι, εμείς που αγαπούμε αυτόν τον τόπο, να την προστατεύουμε σαν “κόρη οφθαλμού”. Την στηρίζουμε στις χαρές και στις επιτυχίες, είμαστε δίπλα και στις αποτυχίες.

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα πρέπει να μας μας πεισμώσει όλους. Να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να βάλουμε όλοι μαζί, ως στόχο, να γίνει πραγματικότητα το σύνθημα “Ομάδα και πόλη να ξαναγίνουν ΕΝΑ”.

Τότε θα έχουμε πετύχει!

Το χτίσιμο της νέας Ξάνθης ξεκινά αμέσως μετά το τέλος αυτής της αναπάντεχα κακής χρονιάς! Θα είμαστε εκεί δίπλα της. Να την δούμε να μεγαλώνει και να γιγαντώνεται και να φέρνει ξανά τον κόσμο της πίσω!!!!

Αρκεί να είμαστε πάντα ενωμένοι!!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *