Συνέχεια…Πανόπουλου : “Δεν θα αφήσω την Ξάνθη ξέφραγο αμπέλι”

Η συνέντευξη στην ΕΡΤ  και τον Βασίλη Αναστασιάδη από τον Χρήστο Πανόπουλο κράτησε έξι λεπτά, προβλήθηκε το 1,5 λεπτό και ειπώθηκαν αρκετά ακόμα πράγματα που θα μπορέσετε να τα δείτε στην εκπομπή PRESSING με τον Τάσο Σταμπουλή στις 18:00 σήμερα το απόγευμα.

Μερικά εξ’αυτών που μπορούν να αποτελέσουν και το δεύτερο μέρος των δηλώσεων του για την ομάδα της Ξάνθης ήταν τα εξής :

Σε ερώτηση για το μέλλον του ΑΟΞ : “Θα είναι ευοίωνο. Είτε μαζί μου, είτε με την οποιαδήποτε λύση αν αυτή υπάρξει, σε ένα δυο χρόνια δεν ξέρω πότε, σίγουρα θα προσπαθήσω να μην αφήσω την Ξάνθη ξέφραγο αμπέλι. Αυτό θα προσπαθήσω στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου.”

Για το ότι σε πολλές περιφερειακές πόλεις λένε “μακάρι να είχαμε και εμείς έναν Πανόπουλο” ; “Εγώ είμαι 1200 ετών και πλέον υπάρχουν πολλοί καλύτεροι και από εμένα. Πάντα από το καλό υπάρχει το καλύτερο αλλά και από το κακό το χειρότερο. Θεωρώ ότι υπάρχουν πιο αξιόλογοι και καλύτεροι επαγγελματίες από εμένα, αν θέλετε υπάρχουν και καλύτεροι άνθρωποι”

Θα ειπωθούν και άλλα στην απογευματινή συνέντευξη που θα αφορούν άλλα γεγονότα που διαδραματίζονται στον χώρο του  Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *