Όλα είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ πρόεδρε. Ευχόμαστε το καλύτερο σε σένα, αλλά και για την ομάδα.

Πιο ξεκάθαρος ΔΕΝ γίνεται. Θέλει να φύγει. Το δήλωσε τρεις – τέσσερις φορές μέσα σε μια συνέντευξη ενός λεπτού. Όταν ακούς τον ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ της ομάδας να δηλώνει “βαρέθηκα να βλέπω ποδόσφαιρο, κουράστηκα, τρία-τέσσερα χρόνια θέλω να φύγω, στόχος είναι η αποχώρηση μου” τότε κουβέντα ΔΕΝ μπορεί να γίνει. Το αρνητικό πλέον σχετικά με την περίπτωση του είναι πώς όσο περνάει ο καιρός τόσο χειρότερο είναι για την ομάδα που παίζει έχοντας έναν ΜΗ παθιασμένο και ορεξάτο πρόεδρο ενώ το κυριότερο είναι πώς όσο κυκλοφορεί αυτή η “αερολογία” για τους υποψήφιους επενδυτές, τόσο κακό κάνει στο αγωνιστικό της τμήμα.

Όλα είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ. 28 χρόνια μεγαλομέτοχος. Μια ολόκληρη ζωή. Με τα στραβά του, τα πολλά καλά του, τις αδυναμίες και τα πάθη , τους εγωισμούς αλλά και τις υπερηφάνειες, ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν ΜΑΓΑΖΙ-ΓΩΝΙΑ για την Ξάνθη. Αυτός που συνείσφερε το μεγαλύτερο ποσοστό για να γίνουμε αυτό που σήμερα είμαστε ως βάρος φανέλας. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσει. Το θέλει, το επιθυμεί με πάθος. Όσο μένει ΚΑΚΟ κάνει στην ηρεμία της ομάδας και – κυρίως – στον ίδιο , αφού αναφερόμαστε στο πρόσωπο του. Φυσικά και ΔΕΝ θα την δώσει ΤΖΑΜΠΑ. Επένδυσε, επιχειρηματίας είναι, θα πάρει αυτά που πιστεύει πώς του αρμόζουν. Εξού και η πώληση της “τρέχει” μια τριετία τώρα δίχως εξελίξεις. Γιατί στην εποχή μας να βρεις ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΟΒΑΡΟ με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ να αγοράσει την οποιαδήποτε Ξάνθη…είναι τρομακτικά δύσκολο. Για να αγοράσεις την Ξάνθη, τέτοιος απαιτείται άλλωστε. Το ποσό δεν είναι ευκαταφρόνητο. Υπάρχουν υποδομές και εγκαταστάσεις.

Δεν μπορούμε να ζητάμε από τους φιλάθλους να έρθει γήπεδο όταν ΔΕΝ έρχεται ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος. Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα που -πλέον- συμβαίνει αυτό. Κάποτε μιλούσε για “κηδείες και γάμους”, σήμερα μας απέδειξε πώς βαρέθηκε τόσο που ήρθε…σε μια ενδεχόμενη “κηδεία” του συλλόγου, άσχετα αν αναστήθηκε ο σύλλογος.

Η επόμενη ημέρα είναι ΣΚΛΗΡΗ, έχει πολύ δουλειά για όλους. Εμείς ευχόμαστε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ στους τους πάντες. Έρχεται Πάσχα. Άγιες μέρες. ΜΟΝΟ στο ρεπορτάζ θα κάνουμε παρεμβάσεις. Έχει πολύ “ψωμί” η υπόθεση. Διοικητικές, αγωνιστικές ανακατατάξεις. Στον ίδιο τον μεγαλομέτοχο όμως , μιας και τις δηλώσεις του σχολιάζουμε, ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους του που όπως είπε σήμερα στον Βασίλη Αναστασιάδη “Στόχος μου είναι να αποχωρήσω”.

Για κάποιους που -γραφικά- κάθε εβδομάδα λένε τα ίδια και τα ίδια … “εμείς θέλουμε ενεργό τον Χρήστο Πανόπουλο στην ομάδα”, να γνωρίζουν πώς ΚΑΤΑΡΕΣ του ρίχνετε. Ο άνθρωπος κουράστηκε. Και τρέχει την πώληση της ΠΑΕ. Μακάρι να έχουμε νέα σύντομα γιατί όλη αυτή η αρρυθμία ΜΟΝΟ κακό κάνει στον Σύλλογο και την ΕΞΕΛΙΞΗ του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *