Φάκελος προπονητής : “Δύσκολο το μέλλον στην ομάδα”.

Στην Παπαδημητρίου εποχή ( από το καλοκαίρι του 2010 που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα) η Ξάνθη έχει αλλάξει τον τρόπο που κινείται στις επιλογές του προπονητή και ΚΥΡΙΩΣ στην στήριξη τους. Έχει περάσει ανεπιστρεπτί εκείνο το “φύγε εσύ, έλα εσύ” που είχε γίνει από το 2006 – κυρίως- και μετά . Λάθη έχουν γίνει , μπάλα είναι , δεν μπορεί να μην  γίνονται όταν σε αυτόν τον χώρο πολλά πράγματα παίζουν τον ρόλο τους. Ιδιαίτερα όμως οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Μίλαν Ράσταβατς, απόλαυσαν την στήριξη του συλλόγου είτε στα εύκολα είτε -κυρίως- στα δύσκολα με την τελευταία πενταετία να πηγαίνει “ρολόι” το αγωνιστικό με μια σειρά που δύσκολα “έσπαγε”.

Όλα αυτά…μέχρι φέτος. Δεν είναι ΜΟΝΟ το σερί των αγώνων δίχως νίκη. Δεν είναι ΜΟΝΟ οι εμφανίσεις της ομάδας που ΜΟΝΟ ικανοποίηση δεν εξέπεμπαν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Δεν είναι ΜΟΝΟ οι πολλοί τραυματισμοί , ακόμα και αν αρκετοί από αυτούς ήταν λόγω ατυχίας. Ήταν η ΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ του αγωνιστικού τμήματος που επέφεραν προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου. Οι ευθύνες – φυσικά- και δεν ανήκουν ΜΟΝΟ στον Ράσταβατς που το καλοκαίρι κλήθηκε να διαχειριστεί μια σχετικά …έτοιμη ομάδα χωρίς πολλές μεταγραφές αλλά παρ’όλα αυτά έμοιαζε να δυσκολεύεται ιδιαίτερα σε παιχνίδια απαιτήσεων. Ελάχιστες τροποποιήσεις, ένα σύστημα που δύσκολα μπορούσε να διαφοροποιήσει, κακή επιθετική ανάπτυξη με αργό ποδόσφαιρο, έλλειψη αντιδράσεων από τον πάγκο όταν ένα ματς “στράβωνε”, μη παραγωγή παικτών από τις υποδομές και εξέλιξη αυτών.

Όλα αυτά ήταν πράγματα που δυσχέραιναν ακόμα περισσότερο την κατάσταση και – φυσικά – υπάρχει η δικαιολογία των απουσιών , των προβλημάτων και μερικών άλλων παραγόντων που πολλάκις τους έχουμε συζητήσει. Είναι σεβαστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της πόλης, έκανε καλή δουλειά την περσινή σεζόν, στην φετινή όμως το πρόσημο ήταν αρνητικό. Η Ξάνθη ΔΕΝ λειτούργησε ως μια κλασική Ελληνική ομάδα, τον στήριξε, τον στηρίζει, υπάρχει όμως το μέλλον που σηκώνει μπόλικη κουβέντα ΚΑΙ για αυτόν αλλά ΚΑΙ για τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού team .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *