Δυναμική… επανεκκίνηση

Η πρώτη ανακοίνωση μεταγραφής με την επιστροφή του Καρασαλίδη μας βάζει σιγά σιγά στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2019- 2020 που σύμφωνα με όλα όσα λέγονται και ακούγονται αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Οι άνθρωποι του ΑΟΞ θέλουν να κάνουν μια δυναμική επανεκκίνηση φέτος δημιουργώντας μια νέα ομάδα που θα διακρίνεται τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πολλά πράγματα αλλάζουν, πολλά θα ξεκινήσουν από το μηδέν με στόχο τη δημιουργία ενός club που θα διαφέρει σε πολλά με όσα είχαμε γνωρίσει μέχρι τώρα.

Θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε το «χτίσιμο» της νέας ομάδας το οποίο αναμένεται να συνοδευτεί με νέες και φρέσκες ιδέες. Ο κόσμος είναι σε στάση αναμονής και αν κρίνουμε από τις εκδηλώσεις του στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα θέλει να είναι κοντά στην ομάδας.

ΥΓ.  Στα πλαίσια της «γενικής ανακαίνισης» το aox1967.gr επιστρέφει με «νέο» πρόσωπο . Φαίνεται τελικά ότι το… «αντίο» κράτησε πολύ λιγότερο από όσο υπολογίζαμε. Λίγο οι εκλογές, λίγο οι μεταθέσεις, όλα αυτά μας πήγαν πίσω! Μόνο η αγάπη για την ΑΟΞΑΡΑ πάει μπροστά!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *