Αποχαιρέτησε μετά από 15 χρόνια ο Θόδωρος Καραγιαννίδης

Αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στο facebook την Κ-15 και τα Τμήματα Υποδομής της Ξάνθης ο Θόδωρος Καραγιαννίδης.

Ήταν από τους πρώτους προπονητές που εργάστηκαν στις Ακαδημίες και στα Τμήματα Υποδομής ενώ συνέδεσε το όνομά του με τις επιτυχίες της Κ-15.

Σεμνός και εργατικός, με πολλές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα αγαπητός στους μικρούς ποδοσφαιριστές, έδωσε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια που ήταν παρών, σε καθημερινή βάση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θόδωρου Καραγιαννίδη:

«Μετά από 15 συναπτά έτη προπονητικής παρουσίας μου στα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθης ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος.

Ξεκινώντας από το μακρινό 2004 και με χρονολογική σειρά θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΠΑΕ και τον κ. Καραγεωργίου Νικόλαο, τον κ. Βερεντιάνο Μαρτσέλο, τον κ. Γιάννη Σαμαρά, τον κ. Σαββίδη Θεόδωρο, τον κ. Κεχαγιά Νικόλαο, τον κ. Καλογιάννη Περικλή καθώς και τον τεχνικό Δ/ντη της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ κ. Γιάννη Παπαδημητρίου για την ευκαιρία που μου έδωσαν να εργαστώ στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπο μου.

Ευχαριστώ επίσης όλους του αθλητές –ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα μαζί τους καθώς και τους γονείς τους που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στο σύλλογο και σε μένα προσωπικά για την αθλητική, διανοητική και ηθική καλλιέργεια και εξέλιξη τους.

Ευχαριστώ επίσης την γραμματεία της ΠΑΕ, τους φροντιστές και οπωσδήποτε όλους τους άξιους συναδέλφους και συνεργάτες προπονητές και γυμναστές που προπονήσαμε μαζί διάφορα ηλικιακά τμήματα και μοιραστήκαμε μαζί την αγωνία και την προσμονή για επιτυχείς προσπάθειες και αποστολές μακριά από την πόλη μας με στόχο και γνώμονα πάντα την άρτια εκπροσώπηση του ΑΟΞ σε όλα τα επίπεδα.

Tέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω σαν απλός φίλαθλος πλέον αυτής της ομάδας τον κ. Χρήστο Πανόπουλο για την τεράστια αθλητική και κοινωνική προσφορά του την τελευταία τριακονταετία στην Ξάνθη μας, στην Θράκη μας.

Με εκτίμηση
Καραγιαννίδης Θεόδωρος»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *