Με την φανέλα και την ιδέα ταυτιζόμαστε!

Με αφορμή την απόκτηση του Μαλεζά έχει «σηκωθεί κουρνιαχτός» σχετικά με το αν ήταν απαραίτητη ή όχι  η απόκτησή του. Σχετικά με το αν η Ξάνθη θα ωφεληθεί από την απόκτησή του. Ο ποδοσφαιριστής είχε λίγες συμμετοχές τα δύο τελευταία χρόνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τους φίλους της ομάδας.

Θα μπορούσαμε όμως αυτό να το εκλάβουμε και ως ένα ισχυρό κίνητρο για τον Στέλιο Μαλεζά για να αποδείξει την πιστοποιημένη αγωνιστική του αξία. Μην ξεχνάμε τα χρόνια που έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και το διετές πέρασμά του από τα γήπεδα της Γερμανίας. Ας τον περιμένουμε λοιπόν και ας τον κρίνουμε στο γήπεδο. Γιατί πολλές φορές οι άκαιρες διαπιστώσεις μας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Κι αυτό έχει αποδειχθεί πολλάκις.

Τώρα, αν ξενίζει το γεγονός ότι αυτός ο παίκτης προέρχεται από τον ΠΑΟΚ , να υπενθυμίσουμε ότι αυτός ο παίκτης έρχεται στην Ξάνθη ως ελεύθερος. Είναι ένας παίκτης που ποτέ δεν έχει προκαλέσει με την συμπεριφορά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και ούτε «πούλησε» κακώς εννοούμενο οπαδιλίκι.

Θα ήταν λοιπόν δίκαιο να κρίνουμε τον Στέλιο Μαλεζά από την αγωνιστική του παρουσία μέσα στο γήπεδο με την φανέλα του ΑΟΞ και όχι από το άκουσμα της είδησης της μεταγραφής του.

Όπως και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει φέτος η ομάδα προκειμένου  να αποκτήσει εκ νέου την δυναμική της. Ας περιμένουμε να δούμε συνολικά τις κινήσεις, να δούμε την εικόνα της στο γήπεδο κι έπειτα, έχοντας μια ισχυρή βάση δεδομένων, μπορούμε να είμαστε πιο ασφαλείς στις κρίσεις μας.

Με την φανέλα, που κρατά ο Μαλεζάς στην φωτογραφία, και την ιδέα ταυτιζόμαστε! Την φανέλα και την ιδέα στηρίζουμε!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *