Σαν κακές πεθερές κάνετε μερικοί !

Παίρνουμε ξένο ποδοσφαιριστή από ομάδα του εξωτερικού , παράδειγμα την Σλοβακία :

«Καλώς το καράβι, πού τους βρίσκετε, τέτοιους έχει μπόλικους στο Πόρτο Λάγος»

Παίρνουμε «φιρμάτο» ξένο ποδοσφαιριστή, πάνω από 33-34 ετών , γιατί έτσι είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο οικονομικά, αυτούς η Ξάνθη μπορεί μόνο σε τέτοια ηλικία να τους ανακοινώσει :

«Πάλι παππούδες φέρνετε , έχει νεολαία που μπορεί να προσφέρει , πού τον ξεθάψατε ;»

Αγοράζει η ομάδα Έλληνα ποδοσφαιριστή από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας : 

«Τέτοιους η περιοχή μας έχει πολλούς» είναι η μία απάντηση . «Καλά με παίκτες Β ! Εθνικής θα κάνουμε ομάδα ;» είναι η δεύτερη πιθανή ανάρτηση του μέσου φιλάθλου

Αγοράζει η ομάδα Έλληνα ποδοσφαιριστή από ομάδα ίδιας κατηγορίας : 

«Δεν δίνετε ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά, τόσους έχουμε στις ακαδημίες μας» είναι η μια απάντηση και η δεύτερη : «Δεν υπάρχουν καλοί Έλληνες παίκτες»

Κάνει η Ξάνθη επαγγελματία παίκτη , παιδί από τις υποδομές : 

«Ασχολήθηκε ο μπαμπάς, είναι γνωστό αυτό, έχω ένα ανιψιό που έσκιζε, αλλά δεν τον είδανε, θα κάνει μεγάλη καριέρα αλλού»

Φέρνει η Ξάνθη ποδοσφαιριστή από μεγάλη ομάδα ως ΕΛΕΥΘΕΡΟ :

«Παράρτημα»

Όλα αυτά είναι ΠΙΘΑΝΕΣ απαντήσεις οπαδών της Ξάνθης στο διαδίκτυο αλλά και στα καφενεία της πόλης μας . Τις έχουμε διαβάσει, δεν μπορείτε να το αρνηθείτε , ενδεχομένως να έχετε αναφερθεί και εσείς με αυτόν τον τρόπο για απόκτηση επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο ; 

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να γουστάρει τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Μετά από 30 χρόνια στην Λίγκα όμως, κάπου αισθανόμαστε πώς έχουμε γεμίσει ειδήμονες, «γνώστες» που λένε το μακρύ και το κοντό τους αλλά με μια κοινή συνισταμένη. Δεν έρχονται γήπεδο . Από μακριά , στείρα κριτική, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να διερωτάται … «Πώς επιβιώνει μια ποδοσφαιρική ομάδα ;».  «Σε ποιο φορολογικό περιβάλλον ;» και κυρίως «Με ποια έσοδα;» 

Εμείς οικονομολόγοι δεν είμαστε. Ζούμε όμως στο 2019 βλέποντας τις περισσότερες ΠΑΕ να παρακαλάνε  το κράτος να βάλει λεφτά για να σωθούν και να κατέβουν στο πρωτάθλημα. Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ πώς οι ΙΔΙΟΙ που τώρα ΚΡΑΖΟΥΝ την ομάδα για μια μεταγραφή, θα ΚΡΑΖΟΥΝ την ομάδα με την οποιαδήποτε Χ,Ψ, διοίκηση που δεν θα μπορεί να ορθοποδήσει.

Δείτε λίγο τον Αστέρα Τρίπολης ; Δυο επιχειρηματίες βάζουν λεφτά . Όχι ένας . Μπείτε στην διαδικασία και δείτε ΤΙΣ μεταγραφές τους και το παλμαρέ του 34χρονου προπονητή που φέρνουνε. Δεν κάνουμε συγκρίσεις, θέλουμε απλά να αναδείξουμε την οικονομική κατάσταση ομάδων που τις είχαμε ΨΗΛΑ …με βάση τα σημερινά δεδομένα.  Έχει σχέση αυτός ο Αστέρας με την Τρίπολη του κοντινού μας παρελθόντος ; 

Ούτε «ξεπλένουμε» την σημερινή διοίκηση, ούτε ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ απόψεις οπαδών που έρχονται στο γήπεδο. Μήπως όμως το έχουμε παρακάνει ;

Δείτε λίγο την ομάδα που φτιάχνεται και μετά ας κρίνουμε την κατάσταση . Πήρε ένα έμπειρο στόπερ, τον Καρασαλίδη που είναι ΚΑΛΟΣ ηλικιακά. Έφερε τον Μαλεζά για συγκεκριμένα πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να αποδείξει …όχι την αξία του, αλλά την ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ του. Η ηλικία ΔΕΝ είναι ΜΕΓΑΛΗ, τα 34 έτη είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ αν είναι γυμνασμένος ο παίκτης. Το βιογραφικό είναι ΚΑΛΟ , ΚΑΛΥΤΕΡΟ από τον καθένα στην αμυντική γραμμή. Το θέμα είναι να μας ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ την ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ του. Ο Ντίρεσταμ είναι ΒΑΣΙΚΟΣ σε μια ΚΑΛΗ ομάδα , ΚΑΛΥΤΕΡΗ από την Ελλάδα, στο Κόπα Άφρικα με την Γουινέα και τον περιμένουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟ, οι Τενεκές και Θυμιάνης ΕΛΠΙΔΕΣ από την παραγωγή μας και ο Λισγάρας …ο γνωστός Λισγάρας. 

Θα πάμε ΚΑΛΑ . Στηρίξτε την ομάδα, έρχονται και αλλαγές που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα τις δείτε, θα έχει «ΝΤΟΥ» σε όλα τα επίπεδα. Κάντε υπομονή. Και φτάνει με την ΜΙΡΛΑ . Λαϊκά το λέμε. Πολύ γκρίνια. Σαν κακές πεθερές κάνετε μερικοί. Χωρίς παρεξήγηση. Μια οι ξένοι παίκτες, μια οι Έλληνες που έρχονται και είναι μέτριοι, μια το ένα, μια το άλλο. Τοξικότητα στο…φουλ . 

1 Σχόλιο

  1. Φίλε μου Χάρη αυτά τα σχόλια που λες ότι γίνονται για τους ποδοσφαιριστές από τους φιλάθλους θα υπάρχουν πάντα’καλως η κακώς! Εγώ θα σταθώ στο οικονομικό κομμάτι των ομάδων και στα έσοδα . Για να έχει μια ομάδα «επιχείρηση» κέρδη θα πρέπει να προσφέρει καλό προϊόν καλες υπηρεσίες και μέσα από την οργάνωση της να κάνει τον κόσμο-φιλαθλο-πελατη να είναι κοντά και γύρω από την ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ! Δυστυχώς η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ εδώ και πολλά χρόνια απλά είναι οργανωμένη στα θέματα μόνο των εγκαταστάσεων και των πληρωμών! Δυστυχώς η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ εδώ και πολλά χρόνια έχει το μικρότερο Μπάτζετ της κατηγορίας! Δυστυχώς η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ποτέ δεν ενδιαφέρεται για τους φιλάθλους της! Ολα αυτά με το πέρασμα του χρόνου φέρανε το σημερινό αποτέλεσμα να μικρύνει η ομάδα με ένα άδειο γήπεδο! «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *