Άνεμος αλλαγής και ακόμα δεν είδατε…τίποτα.

Δεν είναι το γεγονός πώς η διοίκηση Πανόπουλου αντιλήφθηκε πώς ήταν «παράξενο» τουλάχιστον όλα αυτά τα χρόνια η ΠΑΕ να ΜΗΝ συνδέεται μέσω κοινωνικής δικτύωσης με τον κόσμο και τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Στην ζωή άλλωστε δεν μαθαίνεις πράγματα ΜΟΝΟ στα 30 χρόνια σου. Κάθε έτος αποτελεί…ξεχωριστή κατάσταση για όλους μας.

Δεν είναι το γεγονός πώς είχαμε…χρόνια να δούμε δημοσιογράφους των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης να αναδεικνύουν το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ τους για την ομάδα της Ξάνθης λέγοντας χαρακτηριστικά πώς επιβαλλόταν αυτή η αλλαγή πλεύσης.

Δεν είναι καν το γεγονός πώς είδαμε τον Μπάμπη Κυρλίδη , υπεύθυνο του γραφείου τύπου και επικοινωνίας, έναν άνθρωπο «μάστορα» σε αυτόν τον ρόλο, ιδανικό για διαχείριση κρίσεων δίχως να αγχώνεται και με ικανότητα να περνάει τα μηνύματα του δίχως να προκαλεί.

Δεν είναι το γεγονός πώς είδαμε φιλάθλους της ομάδας να χαμογελούν , να βλέπουν με περίσσια αισιοδοξία τις αλλαγές που διαδραματίζονται και μετά από 5-6 συνεχή χρόνια τον κόσμο να ρωτάει για τα διαρκείας γεμάτος ενδιαφέρον.

Κάτι καλό γίνεται στα Πηγάδια. Ακόμα δεν ξεκινήσαμε. Ξέρετε κάτι ; Η ομάδα τα τελευταία χρόνια ήταν «ΓΥΜΝΗ» . «Γυμνή» όχι τόσο στην υπόλοιπη Ελλάδα, αυτήν θα την φέρουμε βόλτα, πιστέψτε μας, όσο εντός της πόλης μας.

Υπάρχουν άνθρωποι λαλίστατοι στην κοινωνική δικτύωση, στα καφενεία, που περιμένουνε με αγωνία να σχολιάσουν το ΕΝΑ ΣΤΡΑΒΟ της ομάδας, παραβλέποντας το ΕΝΑ ΚΑΛΟ . Αυτοί όλοι βρήκανε υποστηρικτές , όμοιους στην διάθεση. Ξενέρωτους, ανθρώπους, κρυόκωλους, χωρίς δράση, χωρίς στόχους, δυστυχώς ήταν πολλοί περισσότεροι από ότι υπολογίζαμε. Έναν άνθρωπο όμως που υποστηρίζει ομάδα που βρίσκεται 700 χιλιόμετρα από την Ξάνθη, καθυβρίζοντας την ομάδα του τόπου, πόσο σοβαρά να τον λάβουμε ; Για πόσα δράμια μυαλό να μιλήσουμε ; 

Παύουν αυτά όμως, η επίθεση ξεκινάει. Θέλουμε την ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ κριτική, όχι την ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ, ειδικά από οπαδούς άλλων ομάδων. Αυτοί θα κάνουν πέρα. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Οι πόρτες είναι , ήδη, κλειστές. Από την άλλη είναι ΑΝΟΙΧΤΕΣ για αυτούς που αγαπούν την περιφέρεια μας. Τους θέλουμε όλους κοντά μας . Με τις ιδέες τους, την κριτική τους, τον σχολιασμό τους. 

Πώς να μην σεβαστούμε για παράδειγμα, έναν ΑΟΞΑΡΑ που γράφει στο διαδίκτυο «Δεν έρχομαι γήπεδο, είμαι ΑΟΞ, αλλά διαφωνώ με την πολιτική της ομάδας μας στο θέμα των εισιτηρίων για παράδειγμα». Ναι, για αυτόν θα δουλέψουμε, ώστε να έρθει ξανά στο γήπεδο. Γιατί είναι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *