Οπαδοί και ομάδα, ομάδα και οπαδοί, σε ένα γερό restart

Με ικανοποίηση διαβάσαμε για την συνάντηση διοίκησης και Xanthifans πριν λίγο χρονικό διάστημα που έφερε στην συνέχεια την ανακοίνωση του συνδέσμου του ΑΟΞ για τα διαρκείας . Παράλληλα η Ξάνθη …διαφήμισε αυτήν την συνάντηση μέσω των SOCIAL MEDIA και πλέον ενωμένοι προχωρούμε στην επόμενη ημέρα του συλλόγου που θα πρέπει να έχει τα άδεια καρεκλάκια στην Α1 ως μια κακή ανάμνηση.

Με όλες μας τις δυνάμεις, οπαδοί, ΜΜΕ και ΟΜΑΔΑ ( φυσικά ) να κινηθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν χωράει κριτική αυτήν την χρονική στιγμή παρά μόνο ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για περαιτέρω ενίσχυση του οπαδικού μας στοιχείου. Αυτό το νέο restart να είναι η…αρχή για να ζήσουμε τις παλιές καλές στιγμές που μας αξίζουν ως σύλλογος αλλά και -πληθυσμιακά- ως περιφέρεια. Τους έχουμε ανάγκη ΟΛΟΥΣ . Να κερδίσουμε τους πάντες.

Oι Xanthifans καλούν στα γραφεία τους ( Μπρωκούμη 24) τους φιλάθλους της Ξάνθης για την αγορά των νέων διαρκείας. Ξεχωρίζει η σημαία μας. Η σημαία του μεγάλου ΑΟΞ .

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας 2019 – 2020 του συνδέσμου και παρακαλούνται τα μέλη μας να προσέλθουν στα γραφεία του συνδέσμου για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία συμπλήρωσης των απαραίτητων εγγράφων.

Ώρες λειτουργίας των γραφείων: Καθημερινές 19:00 – 22:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *