Ο Μάκης που ανέβασε στροφές !

Παιδί των υποδομών. Δικός μας ο Μάκης. Αυτός, ο Μπέρτος , ο Μάνταλος και πολλά άλλα από εκείνα τα παιδιά που άφησαν την παρακαταθήκη τους στην μεγάλη ομάδα της Ξάνθης. Κομοτηναίος , ήρθε παιδί , πήγε ένα διάστημα δανεικός στην Δόξα Δράμας να κάνει το «αγροτικό» του και γύρισε έτοιμος το 2011. Συνολικά έχει καταγράψει 200 συμμετοχές με την φανέλα της Ξάνθης σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πάει για μεγάλα ρεκόρ, ο χρόνος είναι μπροστά του – με δουλειά – να τα καταρρίψει.

Ο Μπαξεβανίδης είναι αθλητικός. Ένα γρήγορο μπακ που προσέθεσε την ενδυνάμωση με τα χρόνια , πλέον παίζει ΚΑΙ εμπειρικά, φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο. Δύναται να επιτεθεί, να βγάλει παιχνίδι από τα άκρα , να αναδείξει τον χαφ και να ΜΗΝ τον «κρεμάσει» . Κάποιοι λένε πώς αδικήθηκε αγωνιστικά από τους προπονητές της Εθνικής ομάδας τα τελευταία χρόνια και θα μπορούσε να έχει μια κλήση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Δεν ξέρουμε αν ο Τοροσίδης μεγαλώνει ή αν ο Μπακάκης είναι μια καλύτερη περίπτωση, αλλά σίγουρα έχει ΚΑΛΥΤΕΡΑ στοιχεία από αυτούς που καλούνται τον τελευταίο χρόνο. Ναι , λοιπόν , έχει αδικηθεί, Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο.

Είναι πλέον αρχηγός, από το 2014 συγκεκριμένα. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και η ανανέωση αποδεικνύει πώς υπολογίζεται για το μέλλον. Ο ανταγωνισμός περιλαμβάνει Φασίδη και Ντίρεσταμ για την θέση, έκαστος με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Περισσότερο τακτικός με αμυντικά χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής από την Γουινέα, πιο γρήγορος και επιθετικός ο Φασίδης, ισορροπημένος ο Μπαξεβανίδης έχοντας στοιχεία ΚΑΙ από τους δυο. Η χρονιά είναι μεγάλη. Από τον Κομοτηναίο ποδοσφαιριστή θέλουμε να μας δείξει πώς ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ και ΔΕΝ βλέπει θέση στην Εθνική ομάδα γιατί πολύ απλά…ΔΕΝ βλέπουνε οι άνθρωποι. Θέλουμε το «μπλά-μπλά» στα αποδυτήρια, το «στράβωμα» και τα «μπράβο» με τους νέους. Θέλουμε τον Μπαξεβανίδη των τελευταίων ετών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *