Γουίλιαμ Ντε Αμορίμ: Το φετινό «στοίχημα»

Ο Γουίλιαμ Ντε Αμορίμ ήρθε στην Ξάνθη τον Ιανουάριο του 2019 από την Στεάουα Βουκουρεστίου με πολλές περγαμηνές , ως ο παίκτης που θα μπορούσε να ανατρέψει την κακή επιθετική εικόνα της Ξάνθης εκείνο το χρονικό διάστημα.

Το καλό του βιογραφικό και η εξαιρετική του τεχνική αποτελούσαν ικανά «όπλα» προκειμένου να υπάρχει ελπίδα για αντιστροφή του κλίματος.

Η εξάμηνη όμως απουσία του από επίσημα παιχνίδια ήταν κάτι που φάνηκε έντονα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αναιμική γεγονός που μπορούσε να σταθεί ικανό να τον οδηγήσει και εκτός ομάδας.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας όμως , θεωρούν ότι μέσα στο «προβληματικό» κλίμα της περσινής σεζόν, θα ήταν πολύ δύσκολο για τον Βραζιλιάνο με το ρουμανικό διαβατήριο να παρουσιάσει όλα όσα μπορούσε. Τον πιστεύουν και τον περιμένουν φέτος να δείξει όλα αυτά για τα οποία αποκτήθηκε.

Η φετινή χρονιά είναι μια τελείως διαφορετική χρονιά από πολλές απόψεις. Ο Βραζιλιάνος μπήκε δυνατά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας , δείχνει να πατάει καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και φαίνεται ικανός να αποτελέσει μια επιπλέον «μεταγραφή» για τον Κίκο Ραμίρεθ.

Όλα όμως θα φανούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός θα αποδείξει αν ο Ντε Αμορίμ θα είναι το μεγάλο φετινό «στοίχημα» για τον ΑΟΞ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *