Όσοι έβγαλαν από χθες τα συμπεράσματά τους ας γυρίσουν…πλευρό

Το χθεσινό φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό μόνο πρόβα τζενεράλε δεν ήταν. Ήταν ένα απλό πείραμα όπως όλα τα φιλικά τα οποία γίνονται κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

Ο ΑΟΞ είναι μια καινούρια ομάδα που αν του λείπει κάτι αυτή την στιγμή, αυτό είναι η ομοιογένεια, το δέσιμο όλων αυτών των νέων , πολύ καλών ποδοσφαιριστών. Πολλοί από αυτούς θα έπρεπε , έστω και με αυτόν τον τρόπο να προσαρμοστούν σε συνθήκες ποδοσφαιρικού αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, μια ομάδα που πάντα τέτοια εποχή, ως ομάδα του Γιώργου  Δώνη, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που το είχε δείξει και πέρυσι, τέτοια εποχή. Μετά….

Ο Κίκο Ραμίρεθ ξεκίνησε χθες με σύστημα 3-5-2, που αμφιβάλλω αν θα το χρησιμοποιήσει άλλη φορά. Αποκομμένοι τελείως οι επιθετικοί, οι χαφ δεν κρατούσαν ούτε στιγμή την μπάλα και γενικά στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΞ έπαιξε ένα ποδόσφαιρο που “βγάζουμε σπυριά” όταν το βλέπουμε. Εννοείται ότι τέτοιου είδους ποδόσφαιρο δεν υπάρχει στο μυαλό του Ραμίρεθ. Δεν είναι δυνατόν με τόσες καλές μεταγραφές να συνεχίσουμε να βλέπουμε το ίδιο μονότονο ποδόσφαιρο.

Ο ΑΟΞ οφείλει πλέον να παίζει το δικό του ποδόσφαιρο, ελκυστικό, δημιουργικό το οποίο θα ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτός άλλωστε είναι και ο φετινός στόχος με την απόκτηση τόσων καλών ποδοσφαιριστών.

Είναι πολύ δύσκολο να πούμε από τώρα ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξαναδούμε αυτό το 82%-18% που είδαμε χθες στο α΄ ημίχρονο. Ο ΑΟΞ θα είναι τελείως διαφορετικός και σιγά σιγά θα φτάσει στο επίπεδο που όλοι επιθυμούμε.

Όσοι έβγαλαν από χθες τα συμπεράσματά τους ας γυρίσουν…πλευρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *