Πώς τα πήγανε οι παίκτες της Ξάνθης ;

Μπέντο : Κακός στις εξόδους, δεν κράτησε την ηρεμία στην ομάδα, αρκετά λάθη και άγχος.

Ντίρεσταμ: Αμυντικά “τρυπήθηκε” από τον Ουάρντα και όποιον άλλον έβγαινε στην μεριά του. Eπιθετικά έκανε δυο-τρεις σέντρες, ως εκεί. Τρίτο ματς που δείχνει πώς δυσκολεύεται στα άκρα.

Λισγάρας: Δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα. Προβληματίστηκαν με τον Καρασαλίδη από έναν παίκτη που μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα δεν “τράβηξε” , τον Νούνιτς. Στην αποβολή εκτέθηκε από τα χαφ της ομάδας με τον Κάτσε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Με την μπάλα κάτω περισσότερο έδιωχνε.

Kαρασαλίδης : Ανάλογα με τον Λισγάρα, σε κακή ημέρα και αυτός , με λάθη σε ψηλό και χαμηλό παιχνίδι. Έκανε – σαφέστατα – το χειρότερο του ματς στην Ξάνθη, ίσως ακόμα και από την πρώτη του παρουσία στην ομάδα.

Σόσα : Φανερά “μουδιασμένος”, αρχίζει και παίρνει ένα σερί αγώνων που απέδιδε και υπάρχουν απαιτήσεις, δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, με λάθη στην άμυνα ενώ επιθετικά δεν βοήθησε. Όλα αυτά την στιγμή που είχε χώρο να κάνει πράγματα από την στιγμή που ο Καρανίκας έπαιζε όλη την πλευρά.

Τερκί: Δεύτερο σερί κακό ματς. Πολλά λάθη με την μπάλα κάτω, αργές περιστροφές και “διπλώματα” στους πλάγιους, έχασε κατά κράτος από τα αντίπαλα χαφ τις μάχες.

Κοβάσεβιτς: Αρνητική η εικόνα του σε όλα τα επίπεδα . Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες πλέον και τέτοιες εμφανίσεις δεν βοηθούν την ομάδα, είναι καίρια η θέση του άλλωστε. Δεν είναι τυχαίο πώς δεν κέρδισε καμία μάχη.

Μπαριέντος : Στο ίδιο μοτίβο με τους υπόλοιπους. Κακή εμφάνιση, άρρυθμος , με δεύτερες και τρίτες σκέψεις όταν είχε την μπάλα στα πόδια του.

Στάρτζεον: Ίσως ο μοναδικός που ΔΕΝ προβλημάτισε. Το λέμε με την έννοια πώς έπαιξε σέντερ-φορ που…δεν είναι η θέση του απέναντι σε τρεις αμυντικούς . Όταν πήγε στα εξτρέμ πήρε μπάλες, κέρδισε φάουλ, εμφανίστηκε ως υπαρκτός στον αγωνιστικό χώρο.

Τζουρίτσκοβιτς : Δεν βοήθησε ο Σέρβος που πέραν της κάρτας στον Μιχαήλ δεν είχε κάτι άλλο να δείξει σε αυτό το ματς. Παίρνει ευκαιρίες και πρέπει να αποδείξει πώς τις αξίζει . Έχει ανταγωνισμό πλέον.

Εντουάρντο: Πολύ μακριά από τα όσα μπορεί να δώσει, σε ένα γήπεδο που τέτοιους παίκτες δεν τον βοηθάει. Όσοι ήμασταν μέσα στο γήπεδο αντιληφθήκαμε πώς ούτε να πατήσει δεν μπορούσε.

Ρενέλα : Κάτι έδειξε, κράτησε λίγο μπάλα, ως εκεί, τίποτα περισσότερο. Εκεί που χρειάστηκε απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, φάνηκε πώς δεν περίμενε να του έρθει στα πόδια .

Φοσέ : Δεν πρόλαβε να δείξει τίποτα σε ένα σημείο που το ματς είχε ήδη γείρει.

Μαλεζάς : Αντίστοιχα με τον Γάλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *