Κόλτσης: “Σημαντική νίκη που θα φέρει την ηρεμία”

Ικανοποιημένος από την νίκη που θα δώσει ψυχολογική ώθηση και ηρεμία στον ΑΟΞ εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Κόλτσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: “Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα δώσει ηρεμία στην ομάδα έτσι ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να πάμε την ομάδα ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την σοβαρότητα που επέδειξαν όλη αυτή την εβδομάδα. Σήμερα έμειναν προσηλωμένοι στον στόχο από το 1΄ έως το 90΄. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι δουλειά του προηγούμενου προπονητή , του κ. Ραμίρεθ, και να τον ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε.”

Για την “κοιλιά” που έκανε η ομάδα: “Η ομάδα έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Από κάποιο σημείο και μετά και κυρίως το παιχνίδι με τον Πανιώνιο κάναμε πισωγύρισμα. Δεν φταίει κάτι συγκεκριμένο. Απλά μετά τα άσχημα αποτελέσματα τα παιδιά ίσως έχασαν την αυτοπεποίθησή τους γιατί ενώ προσπαθούσε για το θετικό αποτέλεσμα, αυτό δεν ερχόταν. Ελπίζω με την έλευση του καινούριου προπονητή η ομάδα μας να βρει τον δρόμο της και να πάει καλύτερα.”

Για την δική του συμβολή στο σημερινό παιχνίδι: “Αυτό που προσπάθησα να κάνω όλη την εβδομάδα ήταν να ενισχύσω την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και να πιστέψουν και πάλι στις δυνατότητές τους. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι προσπάθησα να αλλάξω δύο τρία πράγματα και τα παιδιά τα αφομοίωσαν. Έκρινα επίσης, σχετικά με κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονταν, ότι χρειαζόμασταν βοήθεια στον άξονα. Γι’ αυτό αγωνίστηκε ο Καμαρά ο οποίος όπως είδατε κι εσείς έδωσε πολλές λύσεις.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *