Ζητείται σοβαρότητα ενόψει Απόλλωνα !

Είναι μέσα στους στόχους. Όσο προχωράει και οι κληρώσεις είναι βατές αποτελεί κάτι που το κοιτάζουμε φανερά. Όταν φτάσεις στο σημείο να παίξεις με έναν από τους τρεις “μεγάλους” τους ποδοσφαίρου απλά ελπίζεις σε μια σπουδαία αγωνιστική ημέρα μήπως και κάνεις την έκπληξη. Όσο όμως η κλήρωση αφορά συλλόγους του επιπέδου σου και κάτωθεν τότε δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την πρόκριση.

Πόσο μάλλον όταν αντίπαλος μας είναι ο Απόλλωνας της Λάρισας. Στο πρώτο ματς έγιναν τα …απερίγραπτα και ενώ η Ξάνθη είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε ασφυκτικά τους Λαρισαίους χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη, είδε το ποδόσφαιρο να την τιμωρεί χάνοντας εν τέλει με 2-1 και δίνοντας περαιτέρω ενδιαφέρον στην ρεβάνς.

Βλέποντας τα δεδομένα που επικρατούν δίδεται μεγάλο βάρος από την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν υποτιμούν τον αντίπαλο , ειδικά όπως έγιναν τα πράγματα και θέλουν να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Με τα παραπάνω δεδομένα σίγουρα θα γίνουν – μεν – κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σίγουρα όχι τόσες  δε ώστε να διαταραχθεί η ομαλότητα.

Μέχρι τότε μεσολαβούν δυο ακόμα μέρες , θα παρακολουθούμε το ρεπορτάζ αν και κάποιες πρώτες εκτιμήσεις για τις σκέψεις του Γιώργου Κόλτση, υπηρεσιακού τεχνικού στον σύλλογο, μπορούν να εξαχθούν . Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της πρόκρισης θα είναι παταγώδης και μνημειώδης αποτυχία, το γνωρίζουν αυτό στην ομάδα και για αυτό ζητείται σοβαρότητα ενόψει ενός πολύ παράξενου αντιπάλου που χωρίς να φαίνεται ιδιαίτερα αυτά τα δυο χρόνια διατηρείται σε ένα καλό βαθμολογικό επίπεδο στην δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *