Να τελειώνουν όλα γρήγορα !

Να είμαστε ξεκάθαροι. Από εδώ δεν είμαστε δικαστές, φοροτεχνικοί, λογιστές και τα συναφή . Οπαδοί είμαστε που αρθρογραφούμε. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι συμβαίνει. Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι έχει πουληθεί το Le Chalet και οι υποδομές του σε κάποια εταιρεία RFA συμφερόντων Καλπαζίδη . Είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς αν κάνει μια βόλτα στο ΓΕΜΗ .

Οι σχέσεις ΒΙΑΜΑΡ ( ΠΑΕ ) και VIALAND ( Le Chalet ) έχουν κοπεί από το 2002 , είναι ανεξάρτητες εταιρείες χωρίς σύνδεση μεταξύ τους παρά μόνο στα φυσικά πρόσωπα. Δεν απαγορεύεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ επιχειρηματία να έχει μια ομάδα και γηπεδικές εγκαταστάσεις σε μια άλλη περιοχή. Ο Τσακίρης του Πανιωνίου είχε το Κορωπί και ο Παναθηναϊκός τις ενοικίαζε. Βάση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού τον Μάρτιο εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από την ΒΙΑΜΑΡ στην INSPORTS . Από εκεί και πέρα την Τρίτη οι δυο πλευρές , ΑΟΞ και ΠΑΟΚ καλούνται να αποδείξουν πώς η INSPORTS ή η ΒΙΑΜΑΡ (αν ανήκει εκεί ακόμα η ΠΑΕ ) δεν έχουν σχέση με την πλευρά Σαββίδη. Για τις εγκαταστάσεις του Le Chalet ΟΥΔΕΙΣ λόγος γίνεται και αυτό το ξέρουν στον Ολυμπιακό. Όλο το παιχνίδι είναι περισσότερο επικοινωνιακό.

Στην Ξάνθη και την ομάδα ΔΕΝ φοβούνται ΤΙΠΟΤΑ. Βγάζουν μια σιγουριά , είναι έτοιμοι για την Τρίτη. Ο Ολυμπιακός αναμοχλεύει το θέμα μέσα από τα site συμφερόντων του αλλά χωρίς ουσία. Εμείς – το ξαναλέμε – δεν γνωρίζουμε τίποτα διοικητικής φύσεως. Το θέμα είναι πολύ ψηλά , δεν ξέρουμε μέχρι που θα φτάσει και αν υπάρχει – στην ουσία – η βούληση να προχωρήσει. Γνωρίζουν άπαντες πώς αν βάλεις το χέρι σου σε ένα “καυτό τηγάνι” θα καείς. Άλλο να ρίχνεις “λάδια” και άλλο να βάλεις το χέρι σου. Στο Ελληνικό ποδόσφαιρο κανείς δεν γεννήθηκε από “παρθένα” μάνα. Ο ένας ξέρει τον άλλον. Για αυτό και γελάμε με τα γνωστά “Φερέφωνα” του Ολυμπιακού που κάνουν σαν καλοί “λαγοί” την δουλειά τους. Αυτά να τα βλέπουν άλλοι που τους έδιναν δανεικούς . Δικό τους θέμα.

Εμείς από εδώ τι θέλουμε ; Να τελειώνει ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΑ. Γρήγορα. Σπιλώνει μια ολόκληρη ιστορία. Τι βαυκαλιζόταν η Ξάνθη ; Δεν παίρνουμε δανεικούς. Δεν ανήκουμε σε κανέναν. Δεν χρωστάμε πουθενά. Είμαστε ανεξάρτητοι. Όλο αυτό που έχει συμβεί – ακόμα και αν η ομάδα δικαιωθεί – αφήνει ράμματα. Περιμένουμε το μέλλον να μας βρει κοντά σε μια διαφοροποιημένη διοικητική κατάσταση – καθώς πλέον είναι ξεκάθαρο πώς ο μεγαλομέτοχος θέλει να πουλήσει την ομάδα και κανείς δεν θέλει να πιέζει έναν άνθρωπο να είναι εδώ με το “ζόρι” – που θα έχει ως κύριο μέλημα της το άνοιγμα στην τοπική κοινωνία. 

Μέχρι τότε και επειδή με αυτόν τον σύλλογο μεγαλώσαμε …στηρίζουμε και αναμένουμε. Το καλοκαίρι όμως όλοι ελπίζουν σε ολικές διαφοροποιήσεις έμψυχου διοικητικού δυναμικού σε όλα τα επίπεδα. Εμείς από εδώ αυτά είχαμε να πούμε και λόγο άλλον κανέναν. Ας πάρουν σειρά οι άλλοι τώρα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *