Ο Στυλιανίδης στήριξε, σιγή η τοπική κοινότητα ! Μόνο για τις προσκλήσεις !

Εντύπωση και μάλιστα θετικότατη αποκομίσαμε από την στάση του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο Κομοτηναίος βουλευτής πραγματοποίησε δηλώσεις ΣΤΗΡΙΞΗΣ του ΑΟΞ στον FM 100 και ζήτησε να σταματήσουν τα πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια στην “πλάτη” ομάδων που στηρίζουν μια ολόκληρη περιοχή. Ένας άνθρωπος που ΣΤΗΡΙΞΕ την τοπική του ομάδα, όσο κανείς βουλευτής της Ξάνθης δεν έκανε στο ΠΡΟΣΦΑΤΟ παρελθόν για την δική μας που στο κάτω-κάτω έχει και μια πιο “βαριά” φανέλα να υπερασπιστεί. Θα μπορούσε να ΜΗΝ αναφέρει ΤΙΠΟΤΑ, δεν ψηφίζεται από την πόλη μας άλλωστε . Μπήκε όμως “μπροστά” και έκανε αυτό που κανείς στην Ξάνθη δεν έχει πράξει.

Όταν λέμε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ εννοούμε ΜΟΝΟ τους τοπικούς μας βουλευτές ή την Δημοτική Αρχή. Παρουσία στα κοινά της ομάδας δεν είναι ΜΟΝΟ το να ζητάμε προσκλήσεις ! Πολλοί από αυτούς – άλλωστε – είναι και οπαδοί της ομάδας που κυνηγάει την υπόθεση . Δεν είμαστε ηλίθιοι, ούτε τους παριστάνουμε , τους ξέρουμε και ελπίζουμε η όποια νέα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ κατάσταση στο ΜΕΛΛΟΝ να ασχοληθεί διεξοδικά με το θέμα των προσκλήσεων που θα πρέπει να καταλήγουν σε ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιδιά με μη δυνατότητα να αγοράσουν ένα εισιτήριο διαρκείας.

Κάτι τελευταίο. Δεν είναι όμως ΜΟΝΟ η δημοτική αρχή ή οι βουλευτές που τηρούν “σιγή ιχθύος” όπως προαναφέραμε. Είναι και το οπαδικό κομμάτι αλλά και λοιποί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και δεν έχουν κάνει – έστω – μια δήλωση ΣΤΗΡΙΞΗΣ στην μεγάλη ομάδα του τόπου. Ο ΑΟΞ ΔΕΝ είναι ο Πανόπουλος, ο Πιαλόγλου και ο Επιτρόπου. Ο ΑΟΞ είμαστε ΕΜΕΙΣ και αυτήν την ΣΤΗΡΙΞΗ στις Κυριακές μας την προσφέρουμε. Όχι σε αυτά τα ΠΡΟΣΩΠΑ. Ούτε θα είμαστε ΜΟΝΟ για τις φωτογραφίες και τα post στα social media . Είναι και στα ΔΥΣΚΟΛΑ να είμαστε παρόντες. Ξαναλέμε . Για εμάς και ΜΟΝΟ.  Κατανοητό, κύριοι ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *