Ο καθένας κάνει το “παιχνίδι” του ! Μην διαβάζετε τίποτα !

Το μεγάλο μειονέκτημα του ΑΟΞ στην μάχη που έχει ξεκινήσει είναι το επικοινωνιακό. Σε αυτόν τον τομέα σε αρχικό επίπεδο η ομάδα ΔΕΝ ευθύνεται γιατί αντιπροσωπεύει έναν νομό 115.000 κατοίκων την στιγμή που οι “αντίπαλοι” της σχεδόν την μισή Ελλάδα. Είναι “κράτος” ο Ολυμπιακός, με ΜΜΕ να εξυπηρετούνται από τον οργανισμό Ευάγγελου Μαρινάκη , μια τεράστια δύναμη που δύναται να  δημιουργήσει ψευδαισθήσεις σε σχέση με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Το ΛΑΘΟΣ , γιατί περί ΛΑΘΟΥΣ πρόκειται, είναι πώς στις πρώτες δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά μετά το ΠΕΡΣΙΝΟ ματς ΔΕΝ υπήρξαν απαντήσεις. Να μην αφήσουν την όποια “σπίθα” πήγαινε να ανάψει και τώρα το “δάσος πήρε φωτιά”. Πυροσβέστες να την σβήσουν δεν υπάρχει οπότε πλέον ξεκινάει ένας πόλεμος που στο χρονικό διάστημα που διανύουμε είναι ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ. Εκεί επικρατεί ο Ολυμπιακός, είναι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ σε αυτό, δεν βγήκε τυχαία αυτή η ατάκα για τους Πειραιώτες.

Να πούμε το πιο “τρανταχτό” παράδειγμα της πρώτης συνεδρίασης ; Βγήκε προς τα έξω ότι η Ξάνθη ζήτησε αναβολή. Πέρασε σε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους αυτό το γεγονός ανεξάρτητα για το αν αυτό δεν συνέβη πραγματικά όπως ανακοίνωσαν Ξάνθη , Αρκούδης και Μαρουπά ( μέλη της ΕΕΑ )στις δηλώσεις τους . Ο ΑΟΞ ΟΝΤΩΣ πήγαινε να συζητήσει – γιατί περί συζήτησης πρόκειται – το μετοχολόγιο του και από το πουθενά ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ότι εκτός από τον ΠΑΟΚ στο κομμάτι της πολυιδιοκτησίας θα εμπλακεί και αυτή . Είναι σαν να πηγαίνεις προετοιμασμένος σε μια δίκη για κλήση που περιλαμβάνει παράνομη στάθμευση σε θέση αναπήρου και να σε ενημερώσουν πώς σκότωσες και άνθρωπο ! Το λάθος τους το αποδέχτηκαν τα μέλη της ΕΕΑ που έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο.

Το σημαντικό είναι ένα σε αυτήν την ιστορία. Σε κάποια φάση η Μαρουπά είπε μια μεγάλη πραγματικότητα “Να έρθουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων , οι ίδιοι τους, να μας μιλήσουν, οι δικηγόροι είναι για τα χαρτιά, να έρθουν τα αφεντικά των ΠΑΕ” . Είναι σημείο “κλειδί” αυτό και εκεί κρύβεται όλη η αλήθεια. Οι Πανόπουλος-Συγγελίδης και Σαββίδης να βρεθούν την Πέμπτη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού…οι ίδιοι τους. Να “ξεκαθαρίσουν” τα πράγματα. Να μην μείνει τίποτα κενό. Άλλο να πάει ο Στράτος, άλλο να πάει ο Πανόπουλος ο ίδιος ή ο Συγγελίδης. Είναι μεγάλη η διαφορά και δεν αφορά τα πρόσωπα αλλά το θεσμικό πλαίσιο που ανήκουν ο καθένας τους .

Τέλος κάτι SOS που αφορά ΚΑΙ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μην νομίζετε ότι επειδή τα ραδιόφωνα σας – ετσιθελικά και για τους γνωστούς λόγους – βγάζουν τον ΠΑΟΚ “καθαρό” από οποιοδήποτε θέμα τιμωρίας και υποβιβασμού αυτή είναι η πραγματικότητα . Δεν μπορεί να βγει ζημιωμένη η Ξάνθη από το θέμα της πολυιδιοκτησίας και να ΜΗΝ βγει ο ΠΑΟΚ. Πώς θα γίνει αυτό ; Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ένα σοβαρό θέμα . Την πολυιδιοκτησία. Αν βγει η Ξάνθη ζημιωμένη, πώς να μην βγει και ο ΠΑΟΚ ; Αφού σε αυτήν την περίπτωση ΚΑΙ οι δυο ομάδες εμπλέκονται ! Ας σοβαρευτούν παρακαλώ τα μέσα της Θεσσαλονίκης και ας μην “χαλαρώνουν” γιατί τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι νομίζετε ειδικά όταν οι δυο ΠΑΕ τίθενται αντιμέτωπες με σειρά από ψεύδη.

1 Σχόλιο

  1. …δυστυχως φαινεται οτι το πραγμα στραβωνει ασχημα…. .ενημερωσαν λεει τηλεφωνικα τη επιτροπη για την αλλαγη μετοχολογιου… ..τριαντα τοσα χρονια στο κουρμπετι χρησταρα… ..ειναι δυνατον?.. ..δεν μπορω να το πιστεψω….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *