Τίθεται ξεκάθαρα ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ για ένα λάθος !

Ο Πανόπουλος με τον Συγγελίδη παραδίδουν τις μετοχές της ομάδας. Που ; Στον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη. Μόνο που από λάθος γράφεται η προηγούμενη εταιρεία που επί 28 συναπτά έτη ΣΤΗΡΙΖΕ το κράτος , ομάδα, υπαλλήλους και δεν ξέρω εγώ τι άλλο…και δεν αναγράφεται αυτή που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ! “Σφάξτε” μας !

Ας παραμείνουν στην κατηγορία αυτοί που χρωστούν σε όποιον μιλάει Ελληνικά. Θα είμαστε η πρώτη ομάδα σε όλο τον κόσμο που θα υποβιβαστεί γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ κάποιοι θέλουν “αίμα” και πιέζουν ανθρώπους με κάθε τρόπο ! Όπως αναφέρθηκε μάλιστα σε οπαδική εκπομπή που πρόσκεινται στους “δικαστές” του ποδοσφαίρου “αν δεν τους υποβιβάσετε θα πάτε φυλακή” ! Στο μέλλον θα σας πούμε και ποια εκπομπή είναι αυτή. Είναι η ίδια που έχει απειλήσει διαιτητές στο παρελθόν . Προχωράμε παρακάτω.

Δεν έχετε καταλάβει – εκτός των άλλων – πώς τίθεται ξεκάθαρα ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ . Διότι η επόμενη πόλη που φιλοξενεί πρωτάθλημα Super League είναι η Θεσσαλονίκη και μετά η Λάρισα ! Αλεξανδρούπολη-Κομοτηνή “φυτοζωούν”, η Καβάλα ΔΕΝ ανεβαίνει , από την Δράμα ο Μπίρος αποχώρησε , ο Πανσερραϊκός στα χαμηλά, η Βέροια το παλεύει αλλά δύσκολα, τα Γιάννενα μένουν που παλεύουν και τέλος ο Βορράς ! Τέλος στην Ξάνθη που ΖΕΙ μια ολόκληρη ποδοσφαιρική κοινωνία σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ! Τι λέτε ρε, σοβαρά ;

Ή να πούμε κάτι παραπάνω ; Θέλετε ; Ο Πανόπουλος – ναι , αυτός με τα ΧΙΛΙΑ ΣΤΡΑΒΑ του – είχε τρομερή πρόταση στο παρελθόν από μεγάλο Τούρκο επιχειρηματία ! Το όνομα του ; Αζίζ Γιλντιρίμ . Ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε έκανε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ μέχρι σήμερα πρόταση που έγινε ΠΟΤΕ για εξαγορά του συλλόγου. Θα μπορούσε να πάρει τα λεφτά και να έχει την ησυχία του. Προτίμησε όμως να την κρατήσει σε Ελληνικά χέρια και αρνήθηκε ! Φανταστείτε την μεγαλύτερη Ελληνική επαρχιακή ομάδα σε Τουρκικά χέρια !  Θα είχε “ενδιαφέρον” ;

Και τώρα το “ευχαριστώ” για τα λεφτά που έπεσαν σε αυτόν τον σύλλογο και την περιοχή είναι να θεωρηθεί η ομάδα πώς κινδυνεύει γιατί το θέλουν κάποιοι που βρήκανε πολυιδιοκτησίες αλλά εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Σκεφτείτε πώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ΔΕΝ εμφανίστηκε μια φορά ! Το ενδιαφέρον του ξεκίνησε το 2015 και φτάνει μέχρι τους καιρούς μας ! Τι ; Δεν το ξέρατε ; Ας το μάθουν αυτοί που πρέπει .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *