Κανένας εφησυχασμός, έχουμε παιχνίδι την Κυριακή!

Δύο μέτωπα ανοιχτά έχει η ομάδα μας αυτή την στιγμή . Ένα είναι το αγωνιστικό στο οποίο υπάρχει μια μεγάλη μάχη για την εξάδα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στην 15.00 και το άλλο είναι αυτό της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Και στα δύο μέτωπα δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός. Όποιος θεωρεί ότι οι Παπαδημητρίου και Τσαλίκης αφήνουν τους παίκτες να επηρεαστούν από όλα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα, πλανώνται πλάνην οικτρά. Ο στόχος παραμένει η εξάδα κι όσοι ελπίζουν ότι η Ξάνθη θα καταθέσει τα όπλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μάλλον δεν μας ξέρουν καλά!

Το πρόγραμμα είναι δύσκολο αφού εκτός τον Παναθηναϊκό ακολουθούν οι Άρης, ΟΦΗ Πανιώνιος, Τρία από τα τέσσερα παιχνίδια είναι μέσα στα Πηγάδια με τα αποτελέσματα να κρίνουν πολλά.

Η μάχη στο δικαστικό κι όλα όσα “αληθή” βγάζει προς τα έξω η άλλη πλευρά, όχι μόνο δεν ρίχνουν το ηθικό του κόσμου , αλλά τον συσπειρώνουν, κάτι που φάνηκε και στον Βόλο.

Ομάδα και κόσμος προχωρούν μαζί, ενωμένοι, συσπειρωμένοι κι αυτό το οφείλουμε στους Αθηναίους και τους Πειραιώτες! Σας ευχαριστούμε!

Την Κυριακή οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο! Τα υπόλοιπα από Δευτέρα…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *