Αύριο θα ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ στον ΤΕΛΙΚΟ μας ! Εξάποντο ματς !

Τρέξιμο από την αρχή ! Δεν μας νοιάζει ΚΑΝ αν παίζει ή δεν παίζει ο Κουρμπέλης ! Σιγά τον Μακελελέ ! Και αυτός όμως να έπαιζε αύριο ΠΙΕΣΗ από την αρχή !

Το “μαχαίρι στα δόντια” και να βγάλουμε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΠΑΘΟΣ. Ο κόσμος συσπείρωση σε έναν μεγάλο τελικό και αν πάρουμε ΟΛΑ τα εντός έδρας ματς που ακολουθούν – στο οποίο το αυριανό είναι το πιο κρίσιμο – βγήκαμε εξάδα και πάμε PLAY-OFF , εκεί που θα κυνηγήσουμε την Ευρώπη ! Είναι σημαντικό ότι έρχεται ο Μεγαλομέτοχος, ναι εκεί φτάσαμε, κακώς βέβαια, τον θέλαμε περισσότερο κοντά μας . Είναι όμως ένα μήνυμα και οι δηλώσεις του μετά θα “πλήξουν” πολύ κόσμο και θα δώσει την σιγουριά που μας αρμόζει.

Δεν μας νοιάζει η ενδεκάδα, ούτως η άλλως “παίζουν” 3-4 θέσεις επί ίσοις όροις, έχει 15-16 παίκτες σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα που ανταγωνίζονται σκληρά . Όποιοι παίξουν αύριο καλούνται να τρέξουν, να μοχθήσουν, παίζουν για την ιστορία μας, για όσα ακούγονται που πάνε να κάνουν κακό ( γελάει ο κόσμος βέβαια, περισσότερο μας “Συσπειρώνουν” ) σε μια ομάδα που είναι ΕΝΤΑΞΕΙ στις υποχρεώσεις της. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό ! Άλλο να ακουστούν στημένα ματς όπως στο “Koriopolis” για παράδειγμα. Λάθος ημερομηνίες όμως σε μεταβίβαση ενώ τα λεφτά υπάρχουν και φαίνονται ΔΕΝ έχει ξαναγίνει να καταλήξει σε “ΔΙΚΗ”. Θέλουν να “ΔΙΚΑΣΟΥΝ” όλοι αυτοί . Πηγμένοι στο καυσαέριο, στην λήθη της Αττικής που τον πιο φρέσκο αέρα τον συναντάς στην Εθνική οδό για Λαμία ! Μόνο την μάνα τους δεν πήγανε στα δικαστήρια !

ΜΟΝΟ ΑΟΞ, κύριοι. Αύριο θα προσκυνήσετε ! Ξανά ! Το περσινό 0-1 ήταν ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ, δείξαμε έπαρση και φάνηκε , ήταν και ένα προμήνυμα πώς κάτι δεν θα πήγαινε καλά. Αύριο λύσσα αγωνιστική και ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ να φύγουμε με το τρίποντο ! Είναι ένα ματς ΕΞΑΠΟΝΤΟ που αν το πάρουμε είμαστε με το 1/4 του ποδιού στα PLAY-OFF. Όλα τα εντός έδρας ματς είναι ΤΕΛΙΚΟΣ . Τα παίρνουμε ; Βγήκαμε ! Άστους να κουρεύονται μετά ! Τα site τους πήρανε φωτιά αλλά η “φωτιά” καίει αυτούς ! Εμείς το “φλόγιστρο” το έχουμε αλλού. Θρακιώτες είμαστε. Ξεροκέφαλοι, αλλά υπερήφανοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *