Παθαίνει ταραχή όταν έρχεται στην Ξάνθη (vids)

Το πάνω χέρι έχει ο ΑΟΞ στα παιχνίδια με τον ΟΦΗ.

Ακόμη και σε σεζόν που ο ΑΟΞ δεν βρισκόταν στα καλύτερά του ο ΟΦΗ αποτελούσε το “απάνεμο λιμάνι” του. Σε 25 παιχνίδια  στην Ξάνθη ο ΑΟΞ έχει σημειώσει 16 νίκες, 5 παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα ενώ ο ΟΦΗ έχει φύγει νικητής μόλις 4 φορές.

Στα τελευταία 11 χρόνια μάλιστα ο ΑΟΞ έχει 9 νίκες με τις τελευταίες 5 να είναι συνεχόμενες και τις άλλες 4 να διακόπτονται από δύο λευκές ισοπαλίες.

Τελευταία νίκη του ΟΦΗ στο χιονισμένο γήπεδο του ΑΟΞ στις 12.01.2003 με 1-4 με πολλά “λαϊκά δικαστήρια” να έχουν στηθεί τότε στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου.

Όμως αξέχαστες θα μείνουν δύο πολύ μεγάλες νίκες του ΑΟΞ απέναντι στον ΟΦΗ.

Η πρώτη στις 29.12.2004 όταν έβρεχε με το τουλούμι και μέσα στην βροχή η ΑΟΞΑΡΑ τότε έπαιζε μπαλάρα και γύρισε ένα απίστευτο παιχνίδι. Να τα βάζουν αυτά τα παιχνίδια στο youtube να τα βλέπουν οι παίκτες μας σήμερα, να μαθαίνουν. Αυτή την μπάλα μας έμαθε η ΑΟΞΑΡΑ, αυτήν γουστάρουμε.

Η δεύτερη ήταν στις 22.04.2007 με 4 γκολ του Σταύρου Λαμπριάκου και προπονητή τον Νίκο Κεχαγιά στην πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο της Ξάνθης. Τέσσερα γκολ από έναν παίκτες, χαμένες ευκαιρίες και έναν κόσμο , όρθιο, συνεχώς να χειροκροτεί. Περασμένα μεγαλεία….

Τέλος συνολικά , μέσα – έξω, σε 51 παιχνίδια ο ΑΟΞ είναι και πάλι μπροστά. Έχει σημειώσει 22 νίκες έναντι 20 του ΟΦΗ, ενώ 9 παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα.

Στο περσινό παιχνίδι (23.09.2018) ο ΑΟΞ δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στον ΟΦΗ καθώς τον νίκησε με 3-0 με γκολ των Γέντρισεκ (2) και Κοβάσεβιτς.

Πάμε αύριο για την 23 νίκη. Για να παραμείνουμε μέσα στο κόλπο της εξάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *