Το παραμύθι αγαπητά “βουβάλια” δεν θα τελειώσει εδώ

Κακό σπυρί η Ξάνθη τόσα χρόνια. 31 συναπτά έτη. Μια ομάδα από την Β΄ Εθνική, που παραλίγο θα είχε την τύχη ομάδων ιστορικών που έχουν εξαφανιστεί από τον χάρτη λόγω οικονομικών δυσκολιών, βρήκε στον δρόμο της τον Χρήστο Πανόπουλο.

Με πρωτοποριακές ιδέες που “προκάλεσαν” πολλούς αλλά στην συνέχεια έγιναν αποδεκτές από όλους, με αθλητικά κέντρα, με οργάνωση ζηλευτή που όμοιά της δεν υπήρχε για επαρχιακή και όχι μόνο ομάδα, μετά από χρόνια, μπήκε στο μάτι όλων.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν τα “βουβάλια” να θυμώσουν και να τα βάλουν με το “βατράχι”. Δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι το “μικρό βατράχι” όρθωσε το ανάστημά του και επί 31 χρόνια στέκει εκεί, αγέρωχο και άκαμπτο.

Το “μικρό βατράχι” σήμερα έστειλε ένα μήνυμα. Πολύ δύσκολα τα “βουβάλια” θα το τσαλαπατήσουν, πολύ δύσκολα θα το εξαφανίσουν. Θα είναι εδώ, πάντα εδώ, να τους υπενθυμίζει ότι σε αυτή την φτωχή γωνιά της χώρας μας υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν, άνθρωποι που προοδεύουν. Όσο κι αν προσπαθούν να να τους “τσαλαπατήσουν” τόσο αυτοί θα ορθώνουν το ανάστημά τους.

Το παραμύθι αγαπητά “βουβάλια” δεν θα τελειώσει εδώ. Θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια με εσάς να προσπαθείτε να εξαφανίσετε το αγαπημένο σας “βατράχι”. Άδικος κόπος.

Η συνέχεια και το τέλος μέσα στην εβδομάδα!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *