Εφέσεων μέρος πρώτο…τέλος !

Ολοκληρώθηκε μετά από 6,5 ώρες το πρώτο μέρος της συνεδρίασης ! Δεν θα μπορούσε να υπάρξει και συνέχεια μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όπου όλες οι πλευρές – άλλες περισσότερο , άλλες λιγότερο- κατέθεσαν τις απόψεις τους ενώ υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους νομικούς εκπροσώπους των συλλόγων.

Η δίκη ξεκίνησε στις 18:00 και μέχρι τις 23:15 η Ξάνθη ΔΕΝ μπόρεσε να σταυρώσει λέξη…καθώς Ολυμπιακός , Κούγιας ( ΑΕΛ ) και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους . Να θυμήσουμε πώς σήμερα συζητήθηκε ΜΟΝΟ το πολυιδιοκτησιακό ζήτημα και την Τρίτη στις 13:00 θα συνεχιστεί με το μετοχολόγιο του ΑΟΞ όπου IΣΩΣ στο τέλος της εβδομάδας να έχουμε την οριστική απόφαση.

Η Ξάνθη μπόρεσε με το νομικό της τμήμα να αρθρώσει λόγο μετά τις 23:15 και για μια ώρα οι Χριστοδούλου, Δετσαρίδης, Δασκαλάκης και Παπαδοπούλου κάλυψαν όσα ζήτησε ο δικαστής και όπως ανέφεραν ξεκάθαρα “Φτάνει με τα ερωτήματα του Ολυμπιακού, ζητάμε αποδείξεις, αλλά αυτές δεν υπάρχουν”.

Ο Δετσαρίδης φάνηκε να βρίσκει με τις απόψεις του σύμφωνο τον Δικαστή πώς πρέπει να πάει με την απόφαση του στην ουσία της υπόθεσης θεωρώντας αίολο το πόρισμα της ΕΕΑ αφού αυτό έγινε από ανθρώπους που ΔΕΝ είναι δικαστές και αποφασίσαν σε δυο ώρες για μια υπόθεση που έχει τόσους νομικούς όρους.

Ο Δασκαλάκης εξήγησε τις διαφορές VIALAND και ΠΑΕ κατακεραυνώνοντας τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που ανέφεραν ότι το γήπεδο ανήκει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα ενώ λάβρος ήταν ο Χριστοδούλου στο τέλος της αγόρευσης του που μάλιστα στην ερώτηση του Ολυμπιακού γιατί δεν πάει ο Πανόπουλος στις συνεδριάσεις της Λίγκας απάντησε πώς τριάντα χρόνια τώρα πηγαίνουν οι Κοντοβαζαινίτης ( αείμνηστος ) και Πιαλόγλου, Στράτος .

«Τελικώς δεν κατάλαβα ποιος ειναι το παρένθετο πρόσωπο. Είναι η RFA; Μετά οι συνάδελφοι είπαν ότι είναι τα φυσικά πρόσωπα. Τελικά ποιος είναι το παρένθετο πρόσωπο και ποιον λόγο είχε; Αυτά οφείλουν να τα αποδείξουν οι καταγγέλοντες, όχι να τα απαντήσουν τα ίδια τα πρόσωπα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *