Και τι θα γίνουν τόσα άρθρα ; Oύτε χαρτί υγείας…

Αν πατήσεις Ξάνθη στο google news στα εκατό άρθρα που υπάρχουν για την ομάδα, τα 90 αφορούν τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ! Τι θα γίνουν όλα αυτά τα άρθρα ; Δεν γίνεται και χαρτί υγείας όλο αυτό το “σκουπίδι” στο διαδίκτυο να αποκτήσει και χρηστική αξία.

Παρά ταύτα τα ίδια στην Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν ακόμα “φωνές” δημοσιογραφών που υποστηρίζουν ότι ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα τύχουν διαφορετικής αντιμετώπισης στην Εφέσεων στο θέμα του πολυιδιοκτησιακού. Τους είχαμε προιδεάσει τον Γενάρη πώς “όλοι μαζί είμαστε σε αυτό” και ετσιθελικά δεν το αντιλήφθηκαν. Μυαλό δεν βάλανε. Τους το είπε και ο Μπαλτάκος πώς ΔΕΝ γίνεται να έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση για το ΙΔΙΟ θέμα.

Κάποια στιγμή στην συμπρωτεύουσα να ξυπνήσουν και να σταματήσουν τον “λαϊκισμό” του Βορρά. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να χτυπήσουν -πραγματικά- τους επιστήμονες κάτω. Μέχρι τότε την “πλάτη” τους θα βλέπετε . Χιλιόμετρα μπροστά , δυστυχώς, οι Νότιοι σε αυτά. Κάτι που θα πρέπει να αντιληφθούμε και εμείς στην Ξάνθη. Οι εποχές αθωότητας τελείωσαν. Δεν θα φτιάξουμε και πλεξούδες στην επόμενη σεζόν. Βλέπετε με ποιους έχουμε να κάνουμε…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *