Με τηλεδιάσκεψη η Εφέσεων για το Μετοχολόγιο !

Το δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας θα ασχοληθεί με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης στο πρωτάθλημα, για το οποίο ο Αθλητικός Δικαστής της Superleague είχε επιβάλλει αφαίρεση 5 βαθμών μεν αλλά το διοικητικό εφετείο με απόφαση του πήρε πίσω την ανάκληση με συνέπεια το -5 να βρίσκεται σε ξεκάθαρη αμφισβήτηση.

Επειδή στην αίθουσα αναμενόταν κοσμοσυρροή για το θέμα της ομάδας μας, οι αρμόδιοι έλαβαν το μέτρο της τηλεδιάσκεψης.

Στην Ομοσπονδία θα μεταβούν μόνο οι 3 δικαστές και θα βρεθούν στην αίθουσα με την γραμματέα και τον υπεύθυνο για τα πρακτικά. Οι 20 δικηγόροι των Ολυμπιακού, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου και Λάρισας, θα συνδεθούν μέσω video από τα μέρη που θα βρίσκονται. Την εύρυθμη λειτουργία της σύνδεσης θα αναλάβει ένα βαν τεχνικής εταιρίας που θα μεταβεί στην ΕΠΟ.

Το δύσκολο κομμάτι θα είναι ο συντονισμός της συζήτησης, αφού ο μεγάλος αριθμός δικηγόρων είχε προκαλέσει λογομαχίες και διακοπές στην προηγούμενη συνεδρίαση της Πέμπτης (12/3). Ωστόσο, αυτό θα αποδειχτεί επί του πρακτέου, ενώ η πρόθεση της Επιτροπής είναι να εκδικάσει την υπόθεση και να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *