Υγεία να έχουμε, θα πέσει πολύ κλάμα !

Βρε τι μαθαίνει κανείς από το ρεπορτάζ των ημερών. Προσέξτε, όχι από τον λεγόμενο “υποκειμενικό” τρόπο σκέψης που ένας δημοσιογράφος θέλει να προωθήσει συγκεκριμένα συμφέροντα. Αλλά από την αλήθεια όπως αυτή ΔΕΝ μπορεί – πλέον – να κρυφτεί .

Θέλετε να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε και τι θα επακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα ; Επειδή – μάλιστα – τα γραπτά μένουν , εδώ είναι το άρθρο, στο site θα βρίσκεται καθημερινά και ελάτε σε έναν μήνα να μας πείτε “τι και πώς“.

Στα δικά μας “άνθρακας ο θησαυρός” των καταγγελιών Ολυμπιακού και των συνεργατών του για την πιθανότητα πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ . Ειπώθηκαν τρομερές αναλήθειες και αν αυτές “πέρασαν” στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού , την οποία δεσμευτικά ακολούθησε το πρωτοβάθμιο δικαστικό όργανο της Σούπερ Λίγκα , ΔΕΝ θα προσπεράσουν την εφέσεων της ΕΠΟ.

6,5 ώρες δίκη με τους νομικούς εκπροσώπους των Ολυμπιακό και Λαρίσης  να κάνουν ΜΟΝΟ ερωτήσεις και καμία απόδειξη με καταφατικό λόγο . Ούτε καν ενδείξεις ! Και ξέρετε ποια είναι η πλάκα ; Όλοι αυτοί που κατηγορούν την Ξάνθη δεν πήραν τα τελευταία δυο χρόνια ΟΥΤΕ ΒΑΘΜΟ από τον Ολυμπιακό. Η Ξάνθη ΦΕΤΟΣ από τον ΠΑΟΚ “έκοψε” έναν τίτλο οριστικά και αμετάκλητα . Η σκευωρία των συγκεκριμένων θα έχει το οριστικό τέλος της στην Εφέσεων της ΕΠΟ . Η σημερινή ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια τα έλεγε όλα “Αναδιάρθρωση πρωταθλήματος και να μείνει το -7 σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη”  . Στον “βρόντο” οι φανφάρες για υποβιβασμό των δυο συλλόγων. Για να πούμε την αλήθεια, αγωνιστικά και ΜΟΝΟ αν το δει κανείς πλέον δεν έχει καμία ουσία όλο αυτό αν – όντως- πάμε σε αναδιάρθρωση της κατηγορίας . Το μοναδικό “ψεγάδι” που αφήνει είναι η κηλίδα την οποία καλούνται να διαχειριστούν από τώρα και στο εξής Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Αν πάλι έχουμε κανονική συνέχεια στο πρωτάθλημα σαφέστατα και το -7 είναι σημαντικό να αφαιρεθεί.

Τρίτη μεσημέρι στις 13:00 έχουμε την Επιτροπή Εφέσεων να εξετάζει το μετοχολόγιο της Ξάνθης. Υπάρχει ένα σενάριο πώς πέραν των Πανιωνίου και Λάρισας δεν θα παραστεί ο Ολυμπιακός ως αντιμαχόμενη πλευρά. Ο λόγος είναι πώς βάση της απόφασης του διοικητικού εφετείου για ανάκληση της άρσης του πιστοποιητικού στους Θρακιώτες , το -5 γίνεται παρελθόν καθώς προέρχεται ύστερα από την εισήγηση της ΕΕΑ για βαρεία παράβαση. Η ομάδα έχει – ήδη – δεχτεί ένα τεράστιο πρόστιμο που συνολικά φτάνει τα 450.000 Ευρώ πέραν του -5. Ίσως δηλαδή να μείνουμε στο πρόστιμο καθώς η Εφέσεων – βάση του διοικητικού εφετείου – αναμένεται να συμφωνήσει πώς ήταν ένα λάθος χωρίς ουσία. Πανόπουλος-Συγγελίδης που πληρώνουν στην ΒΙΑΜΑΡ, Πανόπουλος-Συγγελίδης που πληρώνουν στην INSPORTS.

Τελειώνοντας τα καλύτερα έρχονται στην πορεία και αποτελούν την συνέχεια των γεγονότων. Μην περιμένετε Ξάνθη και ΠΑΟΚ να αφήσουν ήσυχους αυτούς που τόσο καιρό βλασφημούσαν σε βάρος τους . Το άγχος είναι υπαρκτό και έχουν ξεκινήσει ήδη οι προτάσεις για το επόμενο πρωτάθλημα ΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ μέσα σε αυτές. Πού είναι εκείνα τα “βαριά λόγια” για διάλυση τους ; Κάποιοι θα μπλέξουν σε επίπεδα που δεν φαντάζονται . Κάποιοι θα μπλέξουν ακόμα περισσότερο με τα χρέη να βαραίνουν. Το ποδόσφαιρο πρέπει να ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ και ΔΕΝ βλέπουμε διάθεση να υπάρξει – προς το παρόν τουλάχιστον- συμβιβασμός λόγω Εθνικών Θεμάτων. Ειπώθηκαν ΧΟΝΤΡΑ πράγματα και κάποιοι θα λογοδοτήσουν .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *