Αποκάλυψη : Έγγραφο που συνδέει εγκαταστάσεις και ΠΑΕ σε μια μη ακυρώσιμη συμφωνία.

Αποκαλύπτουμε σήμερα ένα έγγραφο που μας απέστειλε άγνωστος αναγνώστης. Βάση του οποίου, λοιπόν, ο Χρήστος Πανόπουλος ΦΡΟΝΤΙΣΕ η ΠΑΕ -ακόμα και αν αυτή πωληθεί- να συνδέεται μια…για πάντα με τις εγκαταστάσεις της VIALAND .

Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για το μέλλον της καθώς ναι μεν μπορεί στο περουσιολόγιο της ΠΑΕ να υπάρχουν το XANTHI FC ARENA και τα δυο βοηθητικά δίπλα σε αυτό, αλλά με αυτήν την κίνηση δεν “αδυνατίζει” η λειτουργία των ακαδημιών της. Γεγονός που παλαιότερα όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος έδινε τεράστια σημασία .

Φυσικά και η είδηση ΙΣΧΥΕΙ αλλά όχι , κύριοι. Δεν μπορούμε να σας κοροϊδεύουμε. Είναι ΟΛΑ δημοσιευμένα στο ΓΕΜΗ όπως κάθε επιχείρηση που κατοικοεδρεύει σε αυτήν εδώ την χώρα είναι υποχρεωμένη να πράττει ! Oπότε χρησιμοποιούμε χάριν… “τρολαρίσματος” την λέξη “αποκλειστικό”. Είναι για άλλους αυτά.

Τι είναι το ΓΕΜΗ ; Το γενικό εμπορικό μητρώο του κράτους. Μια θεσμικού ενδιαφέροντος κρατική πλατφόρμα  στην οποία συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία των εμπορικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη Ελλάδα. Τι θέλουμε να σας κάνουμε “πενηνταράκια” δηλαδή ; Πώς ο οποιοσδήποτε σας αναφέρει ότι του εστάλησαν χαρτιά μέσω “μυστικών πρακτόρων της CIA” και βρίσκει στον εαυτό του χαρίσματα ντετέκτιβ εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Διότι ΔΕΝ μπορείς να αναγάγεις ένα ζήτημα σε αποκλειστικό όταν αυτό ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ στο διαδίκτυο. Άλλο “βρήκαμε στο ΓΕΜΗ ένα έγγραφο” και άλλο “μας το έστειλε η Μοσάντ” .

Το link είναι https://www.businessregistry.gr/publicity/index . Μπαίνεις εκεί μέσα και πατάς το ΑΦΜ ή έστω τα στοιχεία της εταιρείας που ενδιαφέρεσαι να δεις ισολογισμούς, νέα και οτιδήποτε άλλο ενδιαφέρον συμπεριλαμβάνεται στην νομική λειτουργία της. Ένα πράγμα να πληκτρολογήσεις από τις τέσσερις δυνατότητες που σου δίνονται εμφανίζονται τα πάντα μπροστά σου. Για παράδειγμα ο αριθμός ΓΕΜΗ της ομάδας μας είναι 012515746000 . Πατώντας αυτό μπαίνεις μέσα στον φάκελο της και βλέπεις τα νέα αλλά και τους ισολογισμούς της εταιρείας.

Το διοικητικό συμβούλιο στις 11 του Μαίου που κάποιοι ΠΑΛΙ εμφάνιζαν ως “εύρημα δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος” τοποθετείται ψηλά-ψηλά λόγω ημερομηνιών. Θα μου πείτε γιατί ΔΕΝ τα γράφετε. Μα ΔΕΝ είμαστε με έναν υπολογιστή στο χέρι ούτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, όταν κάτι μας έρχεται στο μυαλό το αραδιάζουμε. Το αν άλλωστε γίνεται κριτική στην ΠΑΕ για τις επιλογές της – ώστε να χαρακτηριστούμε και “κοντινοί” της – μια βόλτα στο site αρκεί για να αντιληφθείτε την πραγματικότητα.

Μέσα από όλην αυτήν την διαδικασία, ένα είναι το σοβαρό γεγονός όπως αυτό δημοσιεύεται στα στοιχεία της VIALAND και της ΠΑΕ .

“Η Εταιρεία έχει συνάψει μη ακυρώσιμη σύμβαση λειτουργικής μίσθωσης με τη συνδεδεμένη εταιρία
VIALANDAE που αφορά την ενοικίαση γραφείων και αθλητικών εγκαταστάσεων.
Οι ελάχιστες πληρωμές ενοικίων λειτουργικών μισθώσεων ακινήτων έχουν ως ακολούθως:
30/06/2018 30/06/2017
Έως 1 έτος 0,00 0,00
Από 1 έως και 5 έτη 0,00 0,00
Πάνω από 5 έτη 20.000,00 20.000,00
Σύνολο 20.000,00 20.000,00

Τα ανωτέρω τοποθετούνται στους ετήσιους ισολογισμούς της . Ο Πανόπουλος – δηλαδή – φρόντισε ακόμα και με την πώληση των εγκαταστάσεων του Le Chalet οι ακαδημίες της ομάδας να προπονούνται σε αυτά τα γήπεδα. Εκεί είναι όλη η ουσία της παραπάνω είδησης. Ούτε αποκλειστικό, ούτε μας το έστειλε ο Σαούλ από το Homeland. Το γράφει στα κιτάπια της η ΠΑΕ στο ΓΕΜΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *