Όλα στον “αέρα” ΚΑΙ για τον ΑΟΞ !

Δεν μπορούμε να “χαϊδεύουμε αυτιά”. Διαβάζουμε σε μερικά άρθρα πώς ΔΕΝ είναι ώρα για κριτική και αυτή θα γίνει στο τέλος του πρωταθλήματος όταν και όπως αυτό καταλήξει.

Τι λέτε ρε μάγκες , ΣΟΒΑΡΑ ; Έρχεται ο Αύγουστος και οι ίδιοι τους λένε “Μην κάνετε κριτική στον σύλλογο, να δούμε πώς θα πάει πρώτα και μετά”. Φτάνει ο Γενάρης και αναφέρουν “Ας περιμένουμε τις μεταγραφές του Γενάρη, στο τέλος της χρονιάς το ταμείο” και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου το αμίμητο “Εγιναν λάθη, ας προχωρήσουμε, οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν”. Επί σειρά ετών το ίδιο ΕΡΓΟ.

Στην ομάδα τα ΠΑΝΤΑ είναι στον αέρα. Δεν θα σχολιάσουμε το νέο διοικητικό συμβούλιο, ξέρουμε τι γίνεται και με ποιον τρόπο. Ο Πανόπουλος από την Αθήνα τα πάντα-όλα ( και λογικό,έτσι πρέπει να είναι), ο Πιαλόγλου ως πρόεδρος στην μεταφορά των απόψεων του συλλόγου, ο Στράτος σε ρόλο αντι-Κοντοβαζαινίτη και τα υπόλοιπα μέλη απλά να υπάρχουν. Ούτε γήπεδο δεν έρχονται , κάποια τα έχουμε δει μόνο σε φωτογραφίες. Ποιος είναι ο Χαλαβαζής , ποιος είναι ο Δαμκαλής και ο Γεωργούλας που μπήκε χτες (μαθαίνουμε ότι ο πατέρας του είχε στενή σχέση με τον Πανόπουλο) ούτε γνωρίζουμε και εκτιμούμε πώς ούτε θα μάθουμε. Mόνο τα τυπικά, υπάλληλος στην ΒΙΑΜΑΡ o πρώτος, από Αλεξανδρούπολη ο δεύτερος ενώ ο τελευταίος και άρτι αφιχθείς μας είναι άγνωστος, μακάρι να έρχεται ο άνθρωπος και να βοηθήσει αν διατηρηθεί το υπάρχον διοικητικό ρόστερ.

Τι εννοούμε τα ΠΑΝΤΑ είναι στον αέρα ; Θα υπάρχει Πανόπουλος ; Εκτιμούμε πώς περιμένουν τις εξελίξεις με το πρωτάθλημα και τα δικαστήρια για να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα που θα είναι ΧΩΡΙΣ την παρούσα κατάσταση. Κανείς επιχειρηματίας ΔΕΝ έρχεται με εκκρεμοδικίες ενώ άλλη αξία έχει αν η ομάδα είναι στην Σούπερ Λίγκα και άλλη στην Σούπερ Λίγκα 2 . Θα παίξει ΚΑΙ αυτό τον ρόλο του στην όποια νέα κατάσταση. Ενώ – δηλαδή – μας συνέφερε θεωρητικά να ψηφίσουμε το ΤΕΛΟΣ του πρωταθλήματος και να γίνουν πιο άμεσα οι επόμενες κινήσεις εν τούτοις ψηφίσαμε να συνεχιστεί . Ο λόγος είναι ότι ΔΕΝ θέλουμε να δείξουμε ότι φοβόμαστε να παίξουμε. Μπαίνει δηλαδή το κομμάτι του εγωισμού σε αυτό. ΙΣΩΣ – για να το εκβαθύνουμε ακόμα περισσότερο- ώστε να πάρουμε αποστάσεις από την πλευρά που θέλει την διακοπή του πρωταθλήματος, την παύλα.

Με δεδομένο, λοιπόν, πώς ο Πανόπουλος ΘΕΛΕΙ να φύγει ( του το ευχόμαστε, κάνει μπαμ, κανέναν με το ζόρι, να έρθει άνθρωπος που θα ασχοληθεί ) και επίσης με βάση το ΑΓΝΩΣΤΟ του Ελληνικού ποδοσφαίρου ( λέγε με οικονομία, αναδιάρθρωση ή συνέχιση των αγώνων) ενώ υπάρχουν εκκρεμότητες με CAS και διοικητικό Εφετείο , τα ΠΑΝΤΑ είναι στον αέρα. Όχι προγραμματισμός ΔΕΝ μπορεί να γίνει , ούτε τα χόρτα να κόψουμε που λέει ο λόγος στα δυο βοηθητικά της ΠΑΕ. Όσο θα υφίσταται η παρούσα διοικητική και εξωγηπεδική κατάσταση, ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να μεταβληθεί . Κάτι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ για την ομάδα μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *