Μέχρι 300 άτομα σε κάθε παιχνίδι play-off και play-out

Μέχρι 300 άτομα, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι  άνδρες ασφαλείας, οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και οι γιατροί, θα επιτρέπεται να βρίσκονται εντός και εκτός αγωνιστικούς χώρου στα παιχνίδια των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, to parap;anv αναφέρει μεταξύ άλλων η Superleague στο Πρωτόκολλο Αγώνων που έχει στείλει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το οποίο αναμένεται να πάρει το «πράσινο φως» – ίσως και με κάποιες αλλαγές – από τον ΕΟΔΥ.

Μεταξύ άλλων στο πρωτόκολλο υγείας αναφέρεται:

1. Σε κάθε αγώνα, θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε το προσωπικό που θα απασχοληθεί, να περιοριστεί στο απολύτως αναγκαίο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

2. Ο μέγιστος αριθμός όλων των παρευρισκομένων, ανά πάσα στιγμή, σε μία εγκατάσταση, δε θα πρέπει να υπερβαίνει, σε καμία περίπτωση, τα 300 άτομα.

3. Ο κάθε παρευρισκόμενος στην αθλητική εγκατάσταση οφείλει να παραμένει στους χώρους αρμοδιότητάς του και να μην μετακινείται σε άλλους χώρους.

Για παράδειγμα, ο μέγιστος αριθμός των αξιωματούχων στους πάγκους μπορεί να είναι 26 άτομα, οι διαπιστευμένοι της γηπεδούχου ομάδας 9 και της φιλοξενούμενης 4.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου, μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *