Κρατήστε την τοξικότητα σας ! Εδώ είμαστε…να τα λέμε !

Έχουν μετατραπεί στην αστυνομία του Ελληνικού ποδοσφαίρου με μια διαφορά ! Δεν ενδιαφέρονται για την ηρεμία στον χώρο, ΔΕΝ “ψήνονται” για την βελτίωση του προϊόντος , ΔΕΝ ασχολούνται με αυτό που ονομάζουμε “FAIR PLAY”. Μικροπολιτικές, “κράξιμο” και ψέμματα κάθε είδους, βωμολοχίες είτε των παραγόντων-υπαλλήλων είτε μέσω των πληρωμένων “pay-roll” ΜΜΕ και απειλές ! Απειλές σε όλους ! Αλήθεια ! Εισαγγελέας υπάρχει ;

Όσο είχαν τα πρωτεία στο ποδόσφαιρο όλα λειτουργούσαν ομαλά ! Προσέξτε ! Τώρα που μπήκανε και άλλοι δυνατοί στον χώρο και με την ΕΠΟ – υποτίθεται– στην απέναντι μεριά έχουν μουρλαθεί και ψάχνουν να δούνε τι φταίει ! Όχι για να φτιάξουν τα ήδη διαλυμένα πράγματα ! Αλλά για να επιστρέψουν στην κορυφή του παρασκηνίου !

Και για ποια ΕΠΟ μιλάμε ; Αυτή που ΔΕΝ εκδίκασε την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης με συνέπεια πλέον να τρέχουν όλοι στο CAS, εκεί που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, εκεί που θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ.

Με όπλο ανθρώπους γυρολόγους των ΠΑΕ, με όπλο την “δημοκρατική ασυδοσία” των ΜΜΕ που βωμολοχούν εναντίον ομάδων και παραγόντων, βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο που κανείς δεν θέλει να ζήσει από κοντά αλλά αναγκαζόμαστε να προστατεύσουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την πατρίδα μας που μέχρι σήμερα είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΘΥΜΑ αυτής της ιστορίας.

Κρατήστε την τοξικότητα για εσάς με την ελπίδα ο “βούρκος” να ξαναγίνει ρηχός και να μπορέσουμε να πατήσουμε στον βυθό του. Επειδή όμως έχουμε μάθει στα δύσκολα, γνωστά τα κυνήγια που φάγαμε το 2014 και το 2009 ,  να ξέρετε ότι με ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΗ ΜΑΣ που ΔΕΝ τα ξέρετε γιατί ΔΕΝ σας ενδιαφέρουν, εμείς θα το σώσουμε το “μαγαζί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *