Αυτά ισχύουν για το Λαμία – ΑΟΞ ! Πότε θα γίνει το ματς !

Την Τετάρτη έγιναν τα τυπικά τεστ για τον ιό όπως συμβαίνει σε κάθε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα. Τα αποτελέσματα όπως είναι γνωστό βγαίνουν μετά από 48 ώρες.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Λαμία με το λεωφορείο , η ομάδα ενημερώθηκε ότι ποδοσφαιριστής που είναι ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και ήταν στην Ξάνθη βρέθηκε θετικός στον ιό !

Αμέσως ο ΕΟΔΥ έδωσε εντολή η ομάδα να τεθεί σε καραντίνα και το λεωφορείο σταμάτησε στην Εθνική οδό Λαμίας-Βόλου και διαμένει πλέον σε ξενοδοχείο του Αγχιάλου. Για τις επόμενες 48 ώρες η ομάδα είναι σε καραντίνα και οι πάντες θα κάνουν ΤΕΣΤ.

Αν όλα τα αποτελέσματα βγούνε αρνητικά, η Σούπερ Λίγκα με υπογραφή…Μαυρωτά έβγαλε ανακοίνωση και ανέφερε ότι το ματς στην Λαμία θα διεξαχθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ την Δευτέρα στις 19:30 μαζί με τα παιχνίδια των Πανιωνίου και Παναιτωλικού. Αν από την άλλη υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ θετικό τεστ, τότε η αποστολή επιστρέφει για Ξάνθη και τίθεται σε καραντίνα για μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο στην πόλη.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και είμαστε σε αναμονή για τα υπόλοιπα. Είναι απόλυτα λογική η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα και ικανοποίησε τους πάντες. Ξαναλέμε όμως, ΑΡΚΕΙ τα τεστ να βγούνε αρνητικά. Την Κυριακή τα αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *