ΞΑΝΘΗ, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !

Μεγάλη ημέρα . Θα συμπεριληφθεί στις ιστορικές ημερομηνίες ενός βιβλίου που έχει πολλές στιγμές δόξας και φυσικάόπως ορίζεται στην καθημερινότητα ενός συλλόγου – χαρμολύπης. Το αύριο ΔΕΝ το γνωρίζει κανείς . Υπάρχουν εικασίες για αναδιάρθρωση.

Μοιάζει κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι αυτή θα συμβεί, αλλά ο τρόπος παίζει μεγάλο ρόλο. Αν βγεις τελευταίος “χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου” , τόσο απλά. Δεν πρέπει να εξαρτάσαι από το κράτος . Ο τελευταίος θα βρίσκεται στην διακριτική ευχέρεια του κράτους και της ΕΠΟ. Μπορεί να πούνε “εν τέλει όχι αναδιάρθρωση”, ή το “πέφτει ένας , ανεβαίνουν τρεις”. Και μέχρι να συμβεί αυτό , πέντε-εφτά ημέρες μετά, εσένα να σου έχουν πέσει τα “μαλλιά”.

Ο υποβιβασμός ΔΕΝ πρέπει να αποτελεί ταμπού, ο ΠΑΣ Γιάννινα με έναν ιδιοκτήτη που η τοπική κοινωνία ΔΕΝ υποστηρίζει ανέβηκε απευθείας στην μεγάλη κατηγορία και μοιάζει ανανεωμένος αν και διαφαίνονται κάποια πράγματα σχετικά με το πώς επιλέγει το μέλλον του. Ξεφύγαμε, δεν είναι της παρούσης. Αλλιώς , όμως, σχεδιάζεις το μέλλον σου με την ομάδα στην SUPER LEAGUE και εξασφαλισμένα τα τηλεοπτικά έσοδα που φέτος θα συνδυαστούν όπως φαίνεται ΚΑΙ με μερίδα από το στοίχημα. Αλλιώς όταν είσαι ΔΙΧΩΣ χρήματα στην SUPER LEAGUE 2 . Ο Χριστοβασίλης εγγυήθηκε έχοντας έναν βασικό κορμό από πέρσι την απευθείας άνοδο του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην Ξάνθη “κορμό” ΔΕΝ έχουμε και άγνωστες οι βουλές του Χρήστου Πανόπουλου. Θα μας τα εξηγήσει την Τρίτη .

Το θέμα είναι ότι θα έχουμε τον ΕΠΙΛΟΓΟ μιας δύσκολης χρονιάς. Η ομάδα μας δέχτηκε έναν τεράστιο πόλεμο και δεν αποτελεί απλά μια ουτοπική φράση αυτό. Από τις κατηγορίες για πολυιδιοκτησία με τον Ιβάν Σαββίδη να εμπλέκεται στην ομάδα μέχρι τις “αποδείξεις” του Ολυμπιακού μέσω δικού του τηλεοπτικού καναλιού. Έπειτα το στήσιμο της Ξάνθης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μέσω του Υφυπουργού που κατηγορείται ότι εξυπηρετεί τον Ολυμπιακό και όλα αυτά με την απίθανη ατάκα μέλους της πώς ήρθε στην πόλη και διαπίστωσε ότι στα καφενεία λέγεται ότι η ομάδα πουλήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη.

Έπειτα ήρθε το πόρισμα, χωρίς στοιχειοθετημένες αποδείξεις ή ενδείξεις, το -12 στην βαθμολογία καθώς ακόμα και στο μετοχολόγιο μας έγιναν λάθη , ανόητα κυριολεκτικά. Φτάσαμε στην ΕΠΟ και την Σούπερ Λίγκα που απλά ΔΕΝ δικαστήκαμε. Μέσα σε όλα αυτά είχαμε τα ΜΜΕ σε μια καθημερινή πολεμική δραστηριότητα με τα μέσα του Ολυμπιακού να μας περνάνε γενεές δεκατέσσερις. Έξι μήνες τώρα, θετικό νέο ΔΕΝ ακούσαμε. Η ομάδα εκ των πραγμάτων επηρεάστηκε , το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Από έβδομοι και έκτοι πήγανε…προτελευταίοι. Να τους πεις, τι ; Έχουν τις ευθύνες τους, αλλά ως ένα σημείο.

Βγαίνεις προτελευταίος και οριστικά σώζεσαι ; Δικαστήρια ΤΕΛΟΣ. Ξεκινάς κάτι καινούργιο, από το μηδέν, το τοπίο καθαρό. Δεν σε νοιάζει ΠΛΕΟΝ η επιστροφή των βαθμών, ίσα ίσα θέλεις και εσύ να καθυστερήσει η δίκη και να πάει του χρόνου, θα αφορά ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Εσύ θα εμπλακείς ΜΟΝΟ ως διάδικος. Εσύ τιμωρήθηκες, άλλο ΔΕΝ θα έχει. Το θέμα θα αφορά τα δυο “βουβάλια” και ΜΟΝΟ. Αυτό , θυμηθείτε το , θα το πει την Τρίτη ΚΑΙ ο Πανόπουλος. Ότι το τοπίο που θα έρθει θα είναι καθαρό.

Χάνεις και κερδίζει ή φέρνει ισοπαλία ο Πανιώνιος και ισοβαθμώντας σε προσπερνάει ; “Έρχονται μέρες δύσκολες”. Το κράτος πλέον θα αναλάβει την κατάσταση, αρχικά μέσω της πρότασης στην Σούπερ Λίγκα που σας το λέμε να το γνωρίζετε. Θα ήθελαν τον υποβιβασμό του ΑΟΞ. Είναι μια χρυσή ευκαιρία να απαλλαγούν από μια ομάδα που πληρώνει και αποτελεί ανταγωνιστικό σωματείο. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ΔΕΝ χωρούν “λαϊκισμοί”. Τα πάντα συνδέονται με την πόλη, η πόλη συνδέεται με την ομάδα. Δήμος και ΑΟΞ πρέπει την επόμενη ημέρα να συνεργαστούν. Να αφήσουμε τις αλαζονείες και τα πάθη στην μέση.

ΜΟΝΟ ΑΟΞ ! ΜΟΝΟ ΞΑΝΘΗ ! 

1 Σχόλιο

  1. Ισόπαλα και τα δύο σημαντικά ματς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *