Περιμένουν όλοι τον Πανόπουλο ! Παίκτες – διοίκηση – κόσμος !

Σε αναμονή της επίσκεψης Πανόπουλου ! Η χρονιά ολοκληρώθηκε καθώς τα μπαράζ ΔΕΝ θα γίνουν με συνέπεια η προτελευταία ομάδα ( στην προκειμένω περίπτωση ο ΑΟΞ ) να σώζει την κατηγορία και άπαντες είναι σε ετοιμότητα αναδιάρθρωσης. Να πούμε σε αυτό το σημείο πώς ο Απόλλων Σμύρνης από τον Μάιο ΔΕΝ προπονείται , έχουν αποχωρήσει ποδοσφαιριστές και ήδη δημιουργούν το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα είναι ΘΑΥΜΑ αν ΔΕΝ είναι στην Σούπερ Λίγκα αφού η αναδιάρθρωση είναι προ των πυλών ! 

Ο Πανόπουλος κινεί τα νήματα στην ομάδα. Μπορεί η εταιρεία INSPORTS να είναι η ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ και οι δυο μέτοχοι να συμμετέχουν σε ποσοστό 50% ( Πανόπουλος – Συγγελίδης ) αλλά “αφεντικό” στην ιστορία για να μην γελιόμαστε…είναι ο πρώτος . Την ερχόμενη Τρίτη στις 14:00 θα μεταδοθεί μέσω live streaming η συνέντευξη του στα Πηγάδια. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα σε αυτήν. Είναι πασιφανές ότι δεν θα αποτελεί ούτε μια επίκληση στον Θεό και αναμένεται να βγάλει νέα.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί να περιμένουν τον ερχομό του. Δεν θα φύγει ΚΑΝΕΙΣ μέχρι να επιστρέψει ο μεγαλομέτοχος . Οι προπονήσεις μπορεί να ολοκληρώθηκαν αλλά εκτός από τις τελευταίες πληρωμές που θα γίνουν ώστε να λυθούν οι συνεργασίες θα υπάρξει και ομιλία αποχαιρετισμού. Ήταν οι τελευταίοι που ευθύνονται για όλο αυτό το μετερίζι που βρέθηκε ο σύλλογος και πριν τις διακοπές τους (με άμεση αναζήτηση της επόμενης εργασίας) θα “σταυροφιληθούν”. Η επόμενη Ξάνθη ως προς το ρόστερ ΔΕΝ θα έχει καμία σχέση με την περσινή . Την Τετάρτη όλοι θα είναι στα αεροδρόμια με τσάντες…

Η τεχνική ηγεσία περιμένει και αυτή τα νεότερα. Άλλο μεγάλο ερωτηματικό και αυτό. Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι δύσκολο να συνεχίσει στον πάγκο, γνώριζε πώς συμμετείχε σε μια αποστολή αυτοκτονίας έτσι όπως εξελίχθηκε η κατάσταση με σύντομη την παρουσία του. Οι βοηθοί δουλεύουν από το καλοκαίρι με τον Ραμίρεθ ενώ συζήτηση γίνεται και για τον τομέα της εκγύμνασης.

Πάμε τώρα στα σημαντικότερα. Θα μου πείτε το αγωνιστικό δεν μετράει ; Είναι σαφές πώς αποτελεί την εικόνα του συλλόγου. Οι βάσεις του όμως είναι η διοίκηση της. Αναμένονται αλλαγές στην “κεφαλή”. Το αν – δηλαδή – θα παραμείνει ο Πανόπουλος ως ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας μαζί με τον Συγγελίδη στο ποσοστό που γνωρίζουμε ( 50-50 ) . Εντάθηκαν οι φήμες περί ενασχόλησης των υιών του στα διοικητικά της .

Το Δ.Σ θα αλλάξει ; Υπάρχουν φήμες για αποχώρηση συγκεκριμένων προσώπων όπως τα δεδομένα μόνο βέβαια δεν είναι και για την θέση του τεχνικού διευθυντή με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να ακούγεται έντονα πώς αποχωρεί μετά από δέκα χρόνια στην “κεφαλή” των αγωνιστικών θεμάτων.

Σκεφτείτε πώς όλα αυτά που θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα θα έχουν ως σημαίνουσα ημερομηνία την 9η Αυγούστου ! Σε 20 ημέρες ξεκινάει η προετοιμασία της ! Και το ρόστερ εκτός από “φτωχό” ΔΕΝ έχει ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ στις θέσεις του προαναφέραμε. Ένας “χαμός” και μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και οι ακαδημίες που φωνάζουν από μακριά πώς επιβάλλονται μεταρρυθμίσεις με απώτερο στόχο την διασύνδεση τους με την επαγγελματική πλευρά ! Τι να το κάνεις κάθε χρόνο να ανεβάζεις παίκτες στο αντρικό τμήμα αλλά αυτοί να ΜΗΝ είναι συμμέτοχοι στην δράση του ! Κάτι πάει στραβά και είναι ξεκάθαρο περισσότερο από ποτέ.

Τρίτη , λοιπόν, μεγάλη ημέρα. Το θέμα ΔΕΝ είναι να αναδείξουμε το παρελθόν. Το μέλλον πρέπει να φτιάξουμε.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *