Τον τρόπο που θα ξαναβγάλει “ενέργεια” η ομάδα τον ξέρει μόνο αυτός!

Ιδιαίτερα φορτισμένη η χθεσινή ημέρα. Μια ομάδα που βρέθηκε τόσο κοντά στον γκρεμό και με έναν συνεχή πόλεμο σε πολλά μέτωπα, κατάφερε να αντέξει γιατί πολύ απλά έχει ισχυρά θεμέλια. Το χτίσιμο αυτού του club, το οποίο έγινε από τον Χρήστο Πανόπουλο, έγινε με τέτοια υλικά που την κράτησαν όρθια σε έναν τυφώνα που ακόμη δεν ξέρουμε αν έλαβε τέλος ή όχι!

Όμως η χθεσινή επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία ισχυροποιεί την Ξάνθη στην συνείδηση του κάθε Έλληνα φιλάθλου. Πολλοί λένε και γράφουν ότι “αφού η Ξάνθη δεν έπεσε χθες, δεν πρόκειται να πέσει ποτέ”.

Για να βγουν όμως τα παραπάνω λόγια αληθινά θα πρέπει να γίνουν ορατές και ουσιαστικές αλλαγές στην ομάδα τις οποίες, την εκκίνησή τους, λογικά, θα σηματοδοτήσει ο Χρήστος Πανόπουλος με την συνέντευξή του την Τρίτη 21/7/2020. Αυτός έχει το καρπούζι, αυτός και το μαχαίρι και έχει αποδείξει μαζί με την  οικογένειά του ότι αγαπούν πολύ την ομάδα.

Κανείς δεν γνωρίζει σε ποια θέματα θα αναφερθεί ο ιδιοκτήτης. Όμως αυτό που είναι αναγκαίο είναι να επαναπροσδιοριστεί η σχέση της ομάδας και του κόσμου. Υπάρχει πολύς κόσμος που αγαπάει την ομάδα, περισσότερος από αυτόν που έρχεται στο γήπεδο.

Θυμάμαι, το 2004, όταν ο Χρήστος Πανόπουλος, θέλησε να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον σύλλογο, τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία σε ένα καλοκαίρι. Τα έβαλε κάτω και με στοχευμένες κινήσεις δημιούργησε μια εντυπωσιακή ομάδα που χαιρόσουν να την βλέπεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Όμως τα χρόνια πέρασαν και η ενέργεια , όπως δήλωσε και ο ίδιος την 7η Μαρτίου, έχει λιγοστέψει. Είναι λογικό, φυσιολογικό, ανθρώπινο. Όμως είναι απαραίτητο για την Ξάνθη, ο Χρήστος Πανόπουλος να “ξαναβγάλει” αυτή την ενέργεια που έκαναν τον ΑΟΞ μεγάλο, με ισχυρά θεμέλια, που δεν “πέφτει” ούτε με τους πιο ισχυρούς τυφώνες. Τον τρόπο που θα το κάνει τον γνωρίζει μόνο αυτός.

Ας ξαναδώσει η ομάδα στον κόσμο την ευκαιρία να ζει ένα όμορφο δίωρο όταν έρχεται στα Πηγάδια. Αυτό επιθυμεί, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Να χαίρεται πού έρχεται στο γήπεδο και να περιμένει με ανυπομονησία να την ξαναδεί. Όσο απλό όμως ακούγεται, τόση πολυπλοκότητα κρύβει αυτό το “θέλω”.

Μέσα στην ιστορία της όμως η Ξάνθη τα έχει καταφέρει. Μπορεί και τώρα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *