Φορείς της περιφέρειας και ομάδα να γίνουν ένα ! Προσέξτε το άρθρο !

Προσέξτε κάτι και ΔΕΝ τα γράφω ΤΖΑΜΠΑ ούτε για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις ούτε γιατί υπάρχουν συμφέροντα από πίσω. Αυτά είναι κομμάτια που πρέπει να κοινοποιούνται ανεξαρτήτως μέσων μαζικής ενημέρωσης ή τρόπου γραφής. Αν ο τελευταίος δηλαδή αρέσει στον αναγνώστη ή όχι. Κοινοποιήστε το άρθρο τα υπόλοιπα μέσα μαζικής ενημέρωσης , αλλάξτε τα λόγια και πάρτε το για δικό σας. Για εμάς είστε φίλοι και όχι ανταγωνιστές, μακριά από εμάς αυτά !

Η ομάδα αυτή είναι αναγκαίο να αντιληφθούμε ότι αποτελεί τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ επαγγελματικό αθλητικό εκπρόσωπο στην περιοχή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η Ξάνθη είναι ΑΝΑΓΚΗ και όχι ΣΥΜΦΕΡΟΝ να αποτελέσει το “κέντρο” της περιοχής μας στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Να ΜΗΝ πω “σταθμός” . Τι πρέπει να γίνει όμως από τώρα και στο εξής ;

Υπάρχει αναγκαιότητα συνεργασίας Περιφέρειας, Δήμου και ΠΑΕ. Θα δώσουμε ένα πολύ απλό παράδειγμα. Στην Λάρισα και την Θεσσαλία βήχει η ΑΕΛ και αρρωσταίνουν οι βουλευτές της περιοχής. Στο Ηράκλειο και την Κρήτη “φταρνίζεται” ο ΟΦΗ και παίρνει αντιαλλεργικό χάπι η τοπική τους περιφέρεια. Τα έργα στα γήπεδα τους είναι συνεχή με αποκορύφωμα το Παγκρήτιο Στάδιο, το Πανθεσσαλικό και τα έργα στο Αλκαζάρ ! Ακόμα και ο ηλεκτρονικός πίνακας στο γήπεδο του ΟΦΗ έγινε από χορηγίες !

Εμείς ΔΕΝ λέμε η Περιφέρεια να μας φτιάξει ένα μεταλλικό πέταλο ώστε να στεγαστούν οι οπαδοί μας. Ούτε λέμε να μας φέρει έναν ηλεκτρονικό πίνακα ως δώρο. Είναι όμως αναγκαίο όλοι να αντιληφθούν ότι μια ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ομάδα ΖΕΙ μια ολόκληρη περιοχή.

Πρωτίστως να το αντιληφθεί ο ίδιος ο σύλλογος ! Δεν μπορεί για παράδειγμα η Ξάνθη να ΜΗΝ τρέχει το όνομα της και την Θράκη στην φανέλα. Ο ΟΦΗ έβαλε την Κρήτη στην φανέλα του , εμείς θα μπορούσαμε να το κάνουμε καιρό τώρα. Ακόμα και ένα διαρκείας για τους φιλάθλους της Ξάνθης από Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Καβάλα΄, Δράμα και Σέρρες . Υπάρχει μια 20άδα διαρκείας από Σέρρες. Το γνωρίζατε ; Ούτως η άλλως είναι φτηνά. Με δεδομένο ότι αυτοί οι άνθρωποι πληρώνουν ΚΑΙ τις βενζίνες, ας το δίναμε 20 ευρώ φτηνότερα ! Δεν είναι τα χρήματα ! Είναι η πράξη !

To ίδιο όμως ισχύει και για την περιφέρεια αλλά και τον Δήμο. Συνεργασία με την ομάδα, τρέξιμο από όλους κοντά σε αυτόν τον σύλλογο. Δεν λέμε να ικανοποιούνται παράλογα πράγματα. Αλλά η Ξάνθη είναι 32 χρόνια ΟΛΟΚΛΗΡΑ η διαφήμιση της περιοχής . Υπάρχουν τρεις σταθμοί που πρέπει σιγά σιγά να τους κοιτάξουμε για το γήπεδο της ομάδας γιατί η ζωή εξελίσσεται .

  1. Ηλεκτρονικός πίνακας . 
  2. Πέταλο μεταλλικό για τους φιλάθλους μας ώστε να κοπεί και ο αέρας από την μια μεριά. 
  3. Κόκκινα τα καρεκλάκια από το πράσινο που είναι σήμερα. 

Δυο μεταγραφές είναι όλα τα ανωτέρω με μια συνεργασία από φορείς και ΠΑΕ. Όρεξη θέλει και επικοινωνία. Μήπως πρέπει να τιμήσουμε την περιοχή μας ακόμα περισσότερο ; Όλες οι πλευρές ; Είναι ένα άκρως τοπικό θέμα.

Χάρης Ευφραιμίδης .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *