Στάση αναμονής χωρίς βιαστικά συμπεράσματα

Πολλή είναι η σκόνη που σηκώθηκε από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την προηγούμενη Τρίτη ο Χρήστος Πανόπουλος. Ειδικά η αναφορά του σχετικά με την προοπτική να μην βρεθεί διάδοχη κατάσταση μετά τις 14 Αυγούστου προκάλεσε σοκ σε πολλούς εντός και εκτός Ξάνθης. Άλλοι αναφέρουν ότι ο Χρήστος Πανόπουλος παίζει ένα παιχνίδι τακτικής και άλλοι αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ άδικο να το πράξει και για την ομάδα αλλά και για την πόλη.

Ο Χρήστος Πανόπουλος είναι στο τιμόνι της Ξάνθης από τις 10 Οκτωβρίου του 1991. Παρακολουθώντας τις ενέργειές του, τις κινήσεις του, τις δηλώσεις αλλά και πάνω από όλα όσα δημιουργήσει θεωρώ πολύ απίθανο αυτός ο άνθρωπος να βάλει λουκέτο τόσο απλά σε ένα δημιούργημα το οποίο αποτέλεσε σημείο αναφοράς για πολλούς παράγοντες του ποδοσφαίρου. Μπήκε νέος στο ποδόσφαιρο και “γέρασε”. Είναι θεμιτό και ανθρώπινο να θέλει να αποχωρήσει από έναν χώρο στον οποίο τα τελευταία χρόνια δείχνει να υποφέρει. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αυτό.

Τα λουκέτα συνήθως αφήνουν πίσω τους καταστροφή με απλήρωτους ανθρώπους και “φέσια” . Στην ΠΑΕ μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Τελικά τι πραγματικά συμβαίνει; Βρίσκεται κοντά σε κάποια λύση ο Χρήστος Πανόπουλος ή από τις 14 Αυγούστου και μετά θα αρχίσουμε τα μηνμόσυνα; Διαβάζω και ακούω διάφορα ονόματα δεξιά και αριστέρα. Υπάρχει κάποια δόση αλήθειας;

Ερωτήματα στα οποία αυτή την χρονική στιγμή δεν υπάρχει απάντηση. Η πιο σωστή στάση από όλους είναι η στάση αναμονής ώστε να μην βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα από κανέναν. Η πορεία του Χρήστου Πανόπουλου αλλά και όλων των ανθρώπων της διοίκησης έχουν δείξει ότι μόνο στην τύχη δεν αφήνονται τα πράγματα. Είναι μία κατάσταση την οποία δεν την έχουμε ζήσει ποτέ. Άλλοι τις ζουν συνέχεια. Η αβεβαιότητα για το μέλλον έχει γίνει καθημερινό τους βίωμα. Εμείς πάντα είχαμε “δεμένο τον γαίδαρό μας”. 

Περιμένουμε και μακάρι να υπάρξει ευνοϊκή κατάληξη στην ομάδα μας. Διαφορετικές εκτιμήσεις θα είναι καταστροφή για την περιοχή μας! Ούτε εφησυχασμός ούτε τίποτε! Κοντά στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *