Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την εκκαθάριση !

Ενώ , λοιπόν, οι συζητήσεις για το μπαράζ πάνε και έρχονται ενώ παράλληλα – γνωρίζουμε – ότι προχωράει η επόμενη ημέρα για την ομάδα – ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ επιβεβαιώνουμε – η ΠΑΕ καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 21ηΑυγούστου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ, και, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, την ίδια ώρα στις 27 Αυγούστου 2020, στα γραφεία της Εταιρείας, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του ακόλουθου θέματος:

Ενδεχόμενη θέση της Εταιρείας σε εκκαθάριση

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση θα έχουν όσοι εκ των κ.κ. Μετόχων καταθέσουν, σύμφωνα με το καταστατικό, τους τίτλους των μετοχών τους στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα, τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίστηκε η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. Οι κ.κ. Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπεύονται σ’ αυτήν από πρόσωπο που έχουν εξουσιοδοτήσει με έγγραφη εξουσιοδότησή τους. Οι αποδείξεις κατάθεσης μετοχών, καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων των Μετόχων πρέπει να καταθέτονται στην εταιρεία τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

ΞΑΝΘΗ, 31 Ιουλίου 2020 Το Διοικητικό Συμβούλιο

Προσέξτε ΤΙ θα διαβάσετε τις επόμενες ώρες γιατί θα πάρουν αυτό το άρθρο και θα το κάνουν ξεσκονόπανο. Θα γράψουν ότι “αηδία” , ότι “φανφάρα” σκεφτούν. “Διαλύεται” η Ξάνθη. “Γιατί κάθεται και τρέχει η Ξάνθη για τα μπαράζ αφού είναι ειλημμένη η απόφαση. 

Με πληρωμένη την συμμετοχή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς έλαβε αδειοδότηση ΚΑΙ η ΠΑΕ ΚΑΙ το γήπεδο, κρατήστε τις “πισινές” σας .

Το έγγραφο δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου στο ΓΕΜΗ. 

ΥΓ : Το έγγραφο είναι τοποθετημένο στο ΓΕΜΗ. ΜΗΝ σας γράψουν τα γνωστά “κατσαπλιάδικα ΜΜΕ” για αποκάλυψη και τέτοια. Έλα παιδιά. Πάμε. Γράψτε για διάλυση. Θρακιώτες και μη. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *