Γιατί ψήφισε “ΟΧΙ” στην αναδιάρθρωση η Λίγκα

Ξέρετε τι θα πει κεντρική διαχείριση ; Παίρνω τα χρήματα από την NOVA που είναι ο τηλεοπτικός φορέας του πρωταθλήματος και τα προσφέρω στις ομάδες “δια 14”.

Το παραπάνω ήταν ένα πάγιο αίτημα των μικρομεσαίων ομάδων. Επιδεικνύουν την οικονομική τους κατάσταση λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ με τα μεγάλα τους έσοδα , ακόμα και η ΑΕΚ, προσπερνούν σε μεγάλο βαθμό τα μπάτζετ των υπολοίπων συλλόγων.

Αν οι “μεγάλοι” ήταν αδιάλλακτοι σε αυτό και παίρνανε την μερίδα του “λέοντος” , πλέον όλοι μοιάζουν να συγκλίνουν πώς αν ΔΕΝ ενισχυθούν  οι σύλλογοι κατά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα με κοινές αποδοχές, θα παίζουν στο τέλος μόνο οι τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ. Οι υπόλοιποι απλά θα επιβιώνουν, όπως γίνεται και σήμερα.

Κάποιοι – όπως φαίνεται – έταξαν χρήματα στους “μικρούς” και η NOVA τους είπε ότι αν ανέβουν και άλλοι σύλλογοι, να ΜΗΝ περιμένουν αυξήσεις αλλά τα ποσά για τις ομάδες θα γίνουν “δια 16” ή “18”. Οπότε όλα για τα λεφτά. Είναι φυσιολογικό ο τηλεοπτικός φορέας να θέλει περισσότερα ντέρμπι στο πρωτάθλημα με τα PLAY-OFF παρά παιχνίδια τύπου Βόλος-Παναιτωλικός (τυχαίο παράδειγμα) .

Η Ξάνθη ψήφισε κατά της αναδιάρθρωσης για έναν ΣΟΒΑΡΟ λόγο εκτός από το οικονομικό σκέλος. Δεν ήθελε να απομονωθεί ενόψει της συνέχειας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *