Δευτέρα, κρίσιμη ημέρα ! Όλα κρίνονται μεθαύριο !

Την προσεχή Δευτέρα…όλα κρίνονται ! Όλες οι συναντήσεις που θα σας αναφέρουμε θα πραγματοποιηθούν με τηλεδιασκέψεις.

Σούπερ Λίγκα, ώρα 11:00 πρωινή . Θα συζητηθεί η επικύρωση της βαθμολογίας στις θέσεις 7-14 και αυτό είναι το σημαντικότερο νέο που αφορά την Ξάνθη. Να ΜΗΝ περιμένει κανείς πώς ΔΕΝ θα επικυρωθεί η βαθμολογία. Δεν υπάρχει ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, είναι ένας συνεταιρισμός που ΠΑΛΕΥΕΙ να δείξει στάση “μπετόν-αρμέ” στην NOVA και την ΕΠΟ σε θέματα που καίνε. Τώρα αν η Ξάνθη τους “τρέξει” στα δικαστήρια μετά ; Ε, η δουλειά να γίνει και υπάρχουν άνθρωποι να τρέξουν. Να θυμίσουμε πώς η Λίγκα ανέφερε ότι αν πραγματοποιηθεί αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα, αυτοί δεν θα κατέβουν.

Σούπερ Λίγκα 2 και Football League , ώρα 12:00. Ένα και μοναδικό θέμα. Πίεση για αναδιάρθρωση. Υπάρχουν έντονες φωνές από τα Χανιά περί αδικίας, ο Απόλλωνας πιέζει με την σειρά του και θα είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ είτε με το 2-0 ( άνοδος Απόλλωνα μαζί με ΠΑΣ και σωτηρία Πανιωνίου ) είτε με το 3-1 ( άνοδος ΚΑΙ των Χανίων, υποβιβασμός Πανιωνίου ). Υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες έντονη κυβερνητική πίεση για το δεύτερο .

Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΟ στις 13:00 και έπειτα ! Στην ουσία με το τέλος των δυο ανωτέρω συνεδριάσεων, στο… “καπάκι” θα συνεδριάσει η ΕΠΟ μαζί με τους φορείς των τριών κατηγοριών ώστε να προκύψει οριστικά η επόμενη ημέρα. Μαζί με όλα αυτά και η πιθανότητα για το μπαράζ ΑΟΞ-Απόλλωνα Σμύρνης που αυτήν την στιγμή αν μιλούσαμε με πιθανότητες θα λέγαμε ότι είναι 70-30% υπέρ του να πραγματοποιηθεί ! Παράνομο ; Και ; Θα βάλει “πλάτη” η ΕΠΟ στην πιθανότητα αναδιάρθρωσης όντας ο ανώτερος ποδοσφαιρικός οργανισμός ή ένας συνεταιρισμός όπως η SUPER LEAGUE θα κουμαντάρει καταστάσεις ξεπερνώντας την όποια παρανομία ;

Να πούμε πώς είναι ΒΕΒΑΙΗ η προσφυγή της Ξάνθης στο Διαιτητικό δικαστήριο αν οριστεί το μπαράζ εκεί που το φοβερό είναι πώς θα δικαιωθεί ΣΤΑΝΤΑΡ για δυο λόγους :

  1. Εκκρεμότητα με το -7 . 
  2. Ξεπερνάει την πρώτη προκήρυξη της η ΕΠΟ και οργανώνει αγώνα την στιγμή που οι δυο ομάδες θα παρουσιαστούν με εντελώς διαφορετικά ρόστερ σε διάστημα εν μέσω μεταγραφικής περιόδου !

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *